Pesanan Penaja

Tuesday, June 7, 2011

Apabila selepas dua minggu bukak blog balik..


     Eh.. nape aku letak gambar 1 year anniversary? anniversary aku ngan 'bunga' aku ker? nak tahu bace sampai abes :P

     Assalamualaikum.. Adoih.. lama gila aku xbukak blog.. kalau bukak pon tak usha komen2 yang dapat pun tak de mase. Apetah lagi nak blogwalking. Almaklumlah aku dah 12 hari di kampung penang dan 4 hari di melaka.. dan di melaka haram aku xon9 langsung. Bila sekarang aku bukak dashboard blog aku, terkesima aku tengok, nice gak dashboard blog ni.korang pulak rasa cmne? berat x bukak? aku tak tahu berat atau tak sebab aku guna streamyx :P (p/s- korang tau x bila ia ditukar baru??)



gabungan oren,silver,biru dan putih mmg febret aku :), tapi agak berjela la dashboard dia nih

bila nak tulis new post, terkezut aku tengok new post pon da lain... tapi xde la kekok sangat :P

      Ape ek aku nak cakap tadi eh? aku lom dapat keje lagi... tunggu punya tunggu xdapat call lagi. erks.. bukan eh? owh.. pasal aku ni sambut 1 year anniversary dengan... eh? hahahhaa... bukan ngan awek la.. aku masih single singlet lagi (xabes-abes promosi diri..xtahu malu punye mamat ni!)

     Tapi aku nak menyambut ulang tahun ke-1 blog aku... Kalau korang nak tahu, pada 13 Mei 2010, time aku mula berblog tau, sori la sebab lambat gila aku nak buat entri sempena setahun berblog..mood da xde.. haaa
time sebulan pertama memang aku gile2 susah nak cari pelawat dan follower.. Lagi-lagi entri dulu2 entah ape2 entah.. jiwang abes.. haha. tapi sekarang..Alhamdulillah..

jap3.. briefing jap tengok template aku dulu2...

ni masa awal2 berblog... bertahan cuba sebulan je... xleh nak center la gambar nih

 ni pulak pun sekejap je guna... dalam 2 bulan...


 ni pulak template yg da lama gune... berbulan2.. hehe.. teringin nak tukar yg baru tp xde masa :(

p/s- malam nanti atau esok akau akan singgahbalas ke blog korang especially yang komen entri2 lepas..Insya-Allah... :)

43 comments:

  1. selamat ulangtahun blog NaS' LeTTeRs.
    moga terus maju :)

    ReplyDelete
  2. kenapa aku punya still sama jer?
    aneh tul

    Juvana Episod 7

    ReplyDelete
  3. lawa la dashboard baru...
    tapi hari2 buka sama je...tak berubah jadi macam tu pun...

    ReplyDelete
  4. err..asl dashboard ak xb'tukar pom. grr~ >,<

    acecee, bru stahun jeke belog ko?
    moga trus maju! :D

    ReplyDelete
  5. happy 1st anniversary...!! :)

    eh...sy punya sama je...mcm mana nk dpt yg baru tu...?

    ReplyDelete
  6. kau jampi ape nas sampai dashboard ko bertkar dgn drastiknya??? pelik

    ReplyDelete
  7. @Hansentahla.. blog ko xikut peredaran zaman kot :P

    ReplyDelete
  8. @Aisyah Aina eh.. knape ko punye xberubah? pelik3

    ReplyDelete
  9. @FariehanIbrahim [LBC] isk3.. ramai gak dashboard xsama cm aku.... aah.. baru je stahun.. hehee

    ReplyDelete
  10. @nabilah_2908 erk... entahla.. aku pon xtahula knape jadi cm2...
    hahaha

    ReplyDelete
  11. @: husna : aku xjampi.. mmg terjadi... nak buat cmne.. hahaa

    ReplyDelete
  12. hepi besday la wat blog awk..
    insyaallah, xlame nnt sy pulak..
    mcm xcye dah nak cecah setahun dah..
    :)

    ReplyDelete
  13. semoga cepat dapat kerja. haha.

    ReplyDelete
  14. Selamat ulang tahun. Template pun sudah bertukar :-)

    ReplyDelete
  15. aku pun bizi gilak nih bro.. takley nak bukak blog pun.. =.=''

    ReplyDelete
  16. weh budak kecik.. asal aku punya dashboard tak berubah pown?

    ReplyDelete
  17. lama tak nampak ni hehe, sihat ke

    ReplyDelete
  18. dak kecik dah kembali...ha3


    yup, aku pun terkejut...smart gak yg baru ni...suke

    ReplyDelete
  19. weh mcm style jer tmpt nk post entry kau tuh o.O

    ReplyDelete
  20. ada ulangtahun gak ke? oklah,selamat ulangtahun,saya tak ingat pun bila ulamgtahun blog saya T.T SY CUMA INGAT NOV 2009 JE.... *SOBSOB*

    ReplyDelete
  21. oh patutla lama hilang..selamt kembali..keh keh keh..

    ReplyDelete
  22. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    اسلام عليكم
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Jom Terjah entry terbaru ??
    sejarah honda civic ej @ ek

    Selamat ulang tahun kami ucapkan
    Selamat ulang tahun kami ucapkan
    Selamat ulang tahun kami ucapkan
    Selamat ulang tahun kami ucapkan

    tahniahhh pada anda dan blog....

    ReplyDelete
  23. @zt-zati tu la pasal.. cm sekejap je.. tp malangnye blog aku makin suram da.. hu3

    ReplyDelete
  24. @RIANakakak.. aminn.... keje tu aku nak :P

    ReplyDelete
  25. @akubiomed btoi2... template dalam dashboard da bertukar.. menarik gakz :)

    ReplyDelete
  26. @Hanslama? ko da dapat baru ker? nape? xbest ek? bese la tu... dah biasa bertahun2 ngan yg lama..

    ReplyDelete
  27. @Ayieaku pon bz gaks... nak tak nak bukak gaks :)

    ReplyDelete
  28. @Zuewairy ntahlaa... dashboard ko xmau berubah la tu :P

    ReplyDelete
  29. @nuriz ek??? tu la pasal.. sihat la gak.. hahaha

    ReplyDelete
  30. @^ Uncle Syaf ^ xde la kembali sangat....
    sekejap je kembali.. ehehee

    ReplyDelete
  31. @Raji and Yeen mmg ade style.. korang pun xde ker? hehee

    ReplyDelete
  32. @hana sudradjat ala.. snang je.. bukak dashboard atau bukak entri yg paling awal.. baru tau :)

    ReplyDelete
  33. @Afzainizam ehhehee.. thx banyak2 nizam.. :))

    ReplyDelete
  34. Ape yg lainnnnnn? --

    *Haha, curious gle buda ni*

    ReplyDelete
  35. Putus mood..aku pernah rasa..bila tgk PC menyampah ajer..aku rehat sebulan..lepas tu pelan2 kayuh balik..hasinya memberansangkan..:)

    ReplyDelete
  36. selamat ulang tahun... lalala

    ReplyDelete
  37. Dashboard saya pun masih sama, tak tukar baru lagi...

    ReplyDelete

Thx sebab komen entri.. bagi mereka yang dari wordpress atau reader yang tidak mempunyai blog,boleh komen dengan klik pada name/url. then tulis nama dan/atau letak link blog korang dan publish comment :)
annonymous juga digalakkan memberi komen :P

Related Posts with Thumbnails