Pesanan Penaja

Thursday, August 5, 2010

Rahsia gadis mesej lucah terbongkar!!

Salam....korang rata-ratanya mesti pernah terbaca dengan entri yang aku pernah tulis sebelum ini, gadis "sembang lucah dalam facebook". Aku rasa amat terkejut kerana buat pertama kali jumlah komen yang diterima melebihi 54 komen termasuk 5 komen balas dari aku,malah buat masa nie 34 orang likes serta 34 orang share kat dalam facebook...aku rasa amat terharu kerana sambutannya amat luar dugaan...tapi untuk entri kali ini,aku akan memberitahu kat korang rahsia orang yang mesej lucah kat facebook...

kalau korang nak tahu,sebenarnya orang itu bukanlah perempuan yang chat aku tutup muka dan nama dia tue. malah sebenarnya dia kemungkinan besar adalah seorang LELAKI!.ini kerana sumber yag aku peroleh semalam, tuan punya body mengatakan dia tak online facebook pada hari kejadian,malah dia juga tidak online selama tiga hari! malah dalam sembang kami di myspace (aku masih kekalkan dia dalam myspace,tapi facebook sudah remove dah..), dia mengatakan mungkin EX-BOYFRIEND dia yang chat aku pada waktu malam tue....patut ar mesej dia lucah siot....cakap pasal T@#%& pulak dan bermacam-macam

Perkara ini terjadi kerana ex-boyfriend perempuan itu mengetahui password akaun facebooknya kerana ex dia memaksa gadis itu memberi pasword facebook,kalau tidak kena BREAK (amboi..kurang asamnyer..)...namun,selepas mereka break, gadis itu yang masih baru buat facebook tak pula tahu cara nak tukar password facebook...so,aku tunjukkan cara nak tukar pasword kat facebook tue..huhu :)


So aku bernasib baik kerana pada masa aku online myspace aku,dia chat aku dan dia bertanyakan kenapa aku nie tak online facebook walhal aku nie da remove dia dah...last-last terbukalah segala persoalan..huhu..syukurlah.....

pengajarannya,kepada mereka terutamanya perempuan yang sudah ada boyfriend, TOLONG JANGAN DEDAHKAN PASSWORD KORANG PADA BOYFRIEND KORANG!!! walaupun korang nie sudah berstatus 'in a relationship',tapi ini bukan bermakna korang nie dah sepenuhnya milik lelaki tersebut...sama juga dengan hal-hal lain seperti berpegangan tangan,berpeluk-pelukan...dan sebagainya.....nanti kalau korang di takdirkan PUTUS (aku harap tak begitulah..), mungkin insiden sebegini akan berlaku..... apatah lagi mereka akan berdendam dengan korang..siapa tahu???? Ini belum lagi cerita bab-bab yang lebih dahsyat lagi nie...huhu...


Namun,ini bukan bermakna tiada perempuan yang bersembang lucah....Dan,aku berharap sangat pada JANTAN KEPARAT tue,just say padan muke la ko sebab ko da tak boleh nak log in facebook ex ko...harap-harap terbukalah hidayah kepada dia....amin.....

pst-aku buat entri nie bukannyer nak mengutuk sesaper...just nak beri nasihat...:) peace...rock 4 ever...zuppp :P

reading

62 comments:

  1. hehehe tu la..kadang-kadang yang sedang bercouple ni macam-macam nak diserahkan..sampai maruah tergadai~

    ReplyDelete
  2. ala...baru in a relationship..yg married tu lg advanced pe.hahaha.nseb bek tw kebenaran ny.huhu

    ReplyDelete
  3. kdg2 bdk yg kapel ni tllu pcye psngn dowg..pdhl hbngn 2 lum tau p'hjung nye..

    ReplyDelete
  4. haha..aku dah agak dah.takkan la pompuan sng2 nk ajk cmtu kot

    ReplyDelete
  5. whoa~!
    teruknye perangai mamat tu

    ReplyDelete
  6. cilakak punya bf...hahahaha...ko je la jd bf minah tu weh...hah ha

    ReplyDelete
  7. lol
    cam neh punya laki pon ada ka?
    hahahaha

    ReplyDelete
  8. nas!!haha...gelinya kalo msg cmtu gn same jenis weh...nsb bek ko xlyn aritu...huhuh
    kalo x...

    ReplyDelete
  9. hah...apa ler kena bgi password?
    belum kahwin dh hilang privacy.
    jaga batasan.
    dlm islam ada bertunang dan nikah jer.
    tiada istilah couple.
    renung-renungkan.
    Salam,peace no war.

    ReplyDelete
  10. kasohan pompuan tu kan huhu..jadi mgsa..

    ReplyDelete
  11. kesiannya perempuan tu
    kesian gila
    aku rasa mngkin ex dia buat kt ramai lelaki laen lagi
    eh bagusla nasihat kau nie
    aku kena berhati hati da pasni dr password jatuh ke tgn org laen

    ReplyDelete
  12. to Nash,
    Terima kasih krn bertanya.
    Duit siri 5 satu ringgit tu kuar pada tahun 1982-1984.
    Ketika ni masih guna $1 dan juga tertera satu ringgit.
    Slalu org panggil Blindman series sbb ada tanda empat segi tegak tu di tepi duit untuk kegunaan OKU bgi mudah kenal pasti nilai wang nih.
    Pada tahun 1985 kuar duit lain gabenor lain pula.

    Di post lama ada sab bgi tahun,printer mana dan gabenor siapa.Cube nash lihat label RM1 Malaysia.

    ReplyDelete
  13. looorrr ...
    moralnya jgn share apa2 psword gn org
    simpan sikit rahsia tuk diri sndiri ..


    mamat tu gila seks jadahnya, keh3x

    ReplyDelete
  14. mcm2 ragam manusia zman skang...
    aku nk like bnyk2 kali boleyh..?
    hahahaaa

    ReplyDelete
  15. aku bnci laki cm tu,,bnci2,,sbb kes xmo bg pasword la,,ktorg break up then skrg main ugut2 lak,,bnci2,,,
    opss..ter emo lak,,sowi

    ReplyDelete
  16. aku hairan betul..
    mentang2 dah couple semua benda nak kongsi..
    baru couple r belum jd lakin bini r..
    kalau jd laki org pun aku rasa aku xbg kot password aku kat bini aku.. hilang privacy.. hahah..

    ReplyDelete
  17. Ya Allah..
    poor dat gurl...
    tu laa....
    mase b'kaseh syg sume sggup...
    passsword pn x kesah je bg...
    tanx 4 sharing...
    haih...mcm2 laaa

    ReplyDelete
  18. nash,aku baru nak app komen-komen tu,aku dh apprve dh komen ko..hehe..sory late..
    alamak,tp aku punyalah hina pmpuan ni aritu nash..aduh sian dia x brdosa,tak guna ex bf dia uh..

    ReplyDelete
  19. ya Allah gay, ish geli aku..ni stok neraka ni nas..

    ReplyDelete
  20. Hahaha :D nas, saya dulu share2 password dengan orang :D orang buatkan, so, saya tak tahu nak tukar balik :D dulu la,tapi skrg diaorg yg kena buli dan belajar ngn saya :D nasib baik la ada awek cun yg tolong tukarkan password saya, skrg,syukur alhamdulillah, telah berjaya dalam dunia alam maya,tak sama dahulu kala

    ReplyDelete
  21. Nas,sangkut la masuk blog mu ni, nasib baik guna comment cam ni,kalau tidak,comment pun tak lepas :D

    ReplyDelete
  22. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  23. @Mr.shah: bukan kau sorang je,aku pun :D hahaha

    ReplyDelete
  24. ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Kami DAtang Ziarah Blog Anda
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    issshhhh nasib baik lah ko cepat tangkap... kalau tak ko layan lentok ngan lelaki ohhhhh tak leh bayang kan bila jakakan dia tu.... nak muntah bila kenagkan she is a man... ohhhh tidakkkkkkk

    pasword ni jangan lah cuai bagi kat orang tu wehhhhh... kantoi nanti rahsia besar korang tau

    ReplyDelete
  25. blogwalkinG diwaktu pagi :D jalan tak jem :D traffic mencanak-canak

    Gunakan url/nama . Baru zup zap :D haha

    ReplyDelete
  26. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  27. huhu...
    mangsa keadaan rupenya gadis tu...
    kesian dia....

    akak langsung tak pernah tunjuk pun FB akak kat BF ...hihihihi...sbb dia tak minat ....so ble dah diberi kepercayaan kna la jage....

    ReplyDelete
  28. yang kapel kapel takde ikut halal haram macam tu la jadinye. kesian pompuan tu ea? dapat bf tah pape macam tuh. alahaii! ketuk kepala sket baru laki 2 tau

    ReplyDelete
  29. amboi ikram....macam la ko nie pemilik blog nie..komen2 orang punyer plak...hahhahahahahahahhaa

    ReplyDelete
  30. @Ikram

    tak paham la ape yg ko ckp..sangku tu maksud aper?? lambat nak loading ker atau 'tersangkut' disini??? hehehehe

    ReplyDelete
  31. berhati2 lah dlm sebarang tindakan..

    ReplyDelete
  32. haha.
    nasib tau jugak.
    kalau tak, mst pompuan tuh dicop tut.

    ReplyDelete
  33. ya.setuju..eh..dah byk le komen kat sini heeee..adalah 3 komen dlm satu posting nie heee :)

    ReplyDelete
  34. memang patutpun perempuan tu break up dengan jantan keparat tu
    adoi
    xguna punya jantan

    P/S : Kadang - Kadang Perlu Ada Pertimbangan Dalam Merencana Percaturan Hidup

    ReplyDelete
  35. kesian kt dats gurlz.. tak pasal2 name dia yg rosak.. huhu



    erk.. pernah bg password pd my ex dulu.. tp skrg dh tukar lain.. hehe..



    memang betul la. kalau cinta setengah mati pun, jgn bg semua pada si dia.. kang menyesla tak sudah.. huhu..

    terpaksa buat email baru sbb email dulu ada name my ex.. hahaha.. so childish lor.. eeeii.. memalukan jer.. hak3..


    opsss.. terpanjang plak.. maaf deh.. hehe

    ReplyDelete
  36. hai.. mcm2 hal la skrg nie yerk..

    ReplyDelete
  37. Hahaha, artikel yang sangat menarik. Salam kenal XD

    ReplyDelete
  38. incik nas.saye berumur 19 tahun ye.n thanx komen :)
    umur blog kite sebaye :)

    ReplyDelete
  39. so bro...kita dah bersangka baik ngn pompuan tu kan?sian dia..huhu
    Baru je Update tadi; Trip Ke Pangkor bahagian akhir

    ReplyDelete
  40. hmm..dunia2.
    ape la nk jadi..

    im from internetpeers

    ReplyDelete
  41. Hye nas..

    Ush2x.. Dasyat!! Harap semua pihak boleh amek iktibar..

    ReplyDelete
  42. kang kang kang! baru kapel da bg password! HAHA. kecian tol kalau ex-boipren buat dajallaknatullah kat ex-gf!

    ReplyDelete
  43. kang kang kang! baru kapel da bg password! HAHA. kecian tol kalau ex-boipren buat dajallaknatullah kat ex-gf!

    ReplyDelete
  44. pelik tp bnar... baru couple tp da control sgala...

    ReplyDelete
  45. thx korang komen this enti..
    maaf la xsempat nk reply semua..
    hehehehhehe...
    :)

    ReplyDelete
  46. Ain rse laki tu bkn gay..dia saje nk buruk2kn name ex-gf dia tu..cm nas ckp td,mgkin sbb dendem..ksiannye pmpn itu..jom same2 doakan dia jauh dari fitnah lg..

    ReplyDelete
  47. hoho. dah agk dah bnda camni. haha. adoi la. tu la. trust lagi kt boy diew. kn dah jadi camni. ish3 T_T

    ReplyDelete
  48. tp btol la....kalau nak pedajal org mmg x lama, Allah akan tunjukkan

    tu pasal FB aku x penah accept org yg x kenal. bkn psl sombong tp privacy kita kalau jatuh ke tgn org yg x btanggungjawap,mcm2 leh jadi

    ReplyDelete
  49. haha.. ive read the post bfore..
    pasal gadis lucah at Fb tu..

    totally la weh.
    pompuan nak menggatal en.
    takda nya ending dia..

    'ok2'

    ayat mestila tarik sikit comelnya.
    cam bodoh la mamat tu..
    nak tipu pun. biar la sampai habis.

    ;) a good posting..

    ReplyDelete
  50. betul tu,,,
    jangan percaya sangat..zaman skrg ni macam2 jenis org

    ReplyDelete
  51. aku x caya langsung apa yg awek tu claim, bf dia pye angkara. pengalaman mengajar aku la...

    ReplyDelete
  52. Beb..suami istri pun boleh cerai. inikan pula bf gf. cehh

    ReplyDelete
  53. @Anonymous thx coz komen disini...ex bf dia dajal perkara ini..tu la kne hati2 bagi pasword kat bf..jgn bagi~

    ReplyDelete
  54. @De Mois hehehe...tapi kalau bf gf bukan bercerai tp clash~

    ReplyDelete
  55. ohh cmtu kisahnya. nasib baik :)

    ReplyDelete
  56. oh okayy , tau dah cerita sebenar. hahahaa sampaikan maaf kat perempuan tu :(

    ReplyDelete

Thx sebab komen entri.. bagi mereka yang dari wordpress atau reader yang tidak mempunyai blog,boleh komen dengan klik pada name/url. then tulis nama dan/atau letak link blog korang dan publish comment :)
annonymous juga digalakkan memberi komen :P

Related Posts with Thumbnails