Pesanan Penaja

Sunday, May 1, 2011

Blog Aku ni Blog Porno ke???


    Err,, gambar kurang kene mengena ngan tajuk. :P Apela aku ni, Exam week ni masih lagi update blog.. tapi xaktif BW la buat mase ni. :( ok berbalik kepada tajuk aku, aku nak tanya kat korang, blog aku konsep ape eh? aku sendiri kurang pasti.. hehe... err... tapi, yang makin menghairankan.. sejak akhir2 ni makin menjadi2 pulak banyak keyword yang masuk ke dlm blog aku ni keyword yang agak lucah-lucah. bace lagi..

xabes-abes dengan dara gersang.. adehhh...


1.   anak ayam = umumnya pelacur
2.   ikan belaan = (lagi tepat anak ikan) umumnya lelaki yang hensem atau cute yang jadi anak ikan kepada orang kaya biasanya berusia 30 tahun ke atas lelaki atau perempuan (datin contohnya).
aku ada tulis dua2 perkara di atas dalam entri ini. 
3.   perempuan kangkang = errrr.....aku tak pernah tulis entri pasal ni!

     Blog aku ni porno ke? aku cuma tulis entri yang takde unsur-unsur kelucahan luar biasa. Tapi ade gak yang gatai tangan nak puaskan nafsu, last2 tersesat kat blog aku :P

BLOG AKU DIFOLLOW OLEH SATU BLOG PORNO!!


     Hah... bende ni lagi pelik.. jum kita cari bende tersembunyi.. dalam gambar-gambar di atas, follower mana yang memaparkan gambar yang agak panas???? dah jumpe? isk3... tak tahu la kenapa dia follow blog aku nih. Mungkin sebab nak suruh aku 'gatai tangan' singgah balik ke blog dia? Ya, aku yang mempunyai perasaan 'ingin tahu' singgah ke sana dan apabila melihat blog orang itu.. Ya Allah... sungguh tak senonoh dengan paparan gadis separuh bogel tapi terbuka dada dengan luas dan bogel, aku cepat2 padam takut aku 'terpengaruh nak melihat isi blog ini kesemuanya'.. huuuu...

     Korang jangan gatai tangan nak bukak blog itu ok! nanti tak pasal2 aku gak yang dapat dosa sebab da bagitau pasal ni.. aishkk.. Aku nak tanya korang, ade tak cara untuk unfollow blogger tu dengan mudah? aku tak reti la :(

    p/s- maaf kalau aku xdpt blogwalking.. tp nanti aku akan blogwalking bila abes exam (10hb) atau free.. Insya-Allah :)

28 comments:

  1. kalu nk unfollow blog tu ko kena buat kt dashboard lar.
    dpt agak yg mna.
    kureng bebeno pic die.

    ReplyDelete
  2. ko kena banyakkan entry2 keagamaan kot.
    baru dah takde orang search bukan-bukan.
    h0ho,

    ReplyDelete
  3. aku pun gatal tangan nak carik follower kau tu. hihi


    entri baru : Mengejar Sebuah Impian

    ReplyDelete
  4. wei blog ko pnuh ngn mksiat wei..
    astagfirullahhalazim~ :P

    ReplyDelete
  5. @cik fza xbule buat la fza.. kalau kat dashboard utk unfollow balik blog yg kita dah follow.. bukan nk buang org yg da follow~

    ReplyDelete
  6. @RIAN... insya-Allah.. pasni aku banyakkan entri berbentuk keagamaan :)

    ReplyDelete
  7. @zikeryhassan alamak.. jgn la gatai zik.. bahayaa.. hahhaa

    ReplyDelete
  8. @FariehanIbrahim [LBC] alaaa.. mane ade penuh ngan maksiat... bagi aku contoh.. hehehe

    ReplyDelete
  9. @Radzif Omar hu333.. ok.. tp jgn usha blog tu okeh :P

    ReplyDelete
  10. @Emilia Emira aishh.. gelak sikit2 suda laaa :P

    ReplyDelete
  11. peh!
    tak agak2 la dorang nih search.
    adoi...

    btw, gamba tuh...... ish ish!

    ReplyDelete
  12. Selamat menempuh peperiksaan bro. Kalau unfollow perlu pergi GFC Option dekat situ boleh unfollow

    ReplyDelete
  13. haha..pelik gler diorang search

    ReplyDelete
  14. hahaha...sabo je la...pasni buat entry pasal kereta je semua..bia ilang segala porno2 tu..pasni mat2 kete yg akan follow ang..cool..haha

    ReplyDelete
  15. yuhuuuuu~
    tuan blog..
    masi bz ngn exam??
    hehehhe..
    ko pnya blog ni mmg hot bhaaa..tu laaa ramai cari entry hot2.. ehhee..


    ehh aku ada wat entry khas sal blog ko..tp ringkas jak laa...


    take care n gud luck exam :)

    ReplyDelete
  16. Nas...akak rasa ada juga follower akak yg iconnya agak2 lucah tp tak seterok yg ni...akak tak berani follow balik, cari nahas nanti.

    ReplyDelete
  17. @AISHA INANI harap2 diorg xsearch la...
    isk3
    gambar tu mmg la teruk.. adoii :P

    ReplyDelete
  18. @akubiomed yeker bro? ok3.. thenks.. akan dicuba.. tp dia je yg follow blog aku.. tp aku xfollow blog dia.. ce cane? :(

    ReplyDelete
  19. @Aizat Azizan tu la pasal.. sangap kot.. eishh

    ReplyDelete
  20. @ayied farid hehee.. aku xminat la tulis entri pasal kereta2 nih...
    ehehheee.. kalau buat ntri cintan2 boleh gak.. dapat ramai awek :P

    ReplyDelete
  21. @MiSzy DiaN bz la sangat.. hehehe
    kadang2 serius.. kadang2 saje2 je update blog.. xmau la biarkan blog bersawang sangat..tp stadi biar serius :)

    ReplyDelete
  22. @pondokburok yeker??? huuuu/// takot2.... better jgn follow la.. singgah balas pon xyah.. nanti mata tengok bende2 xelok dlm blog dia..

    ReplyDelete
  23. nahh.. ni link entry tue..

    http://miszydian.blogspot.com/2011/04/apabila-orang-berbuat-baik-dengan-kita.html

    ReplyDelete
  24. uishh hitz mmg byk yg censored lah. haha

    ReplyDelete
  25. ish ish ish maksiat lagi banyak dari final exam..

    ReplyDelete
  26. Hahaha..lucu tapi kasihan pun ada juga...

    ReplyDelete

Thx sebab komen entri.. bagi mereka yang dari wordpress atau reader yang tidak mempunyai blog,boleh komen dengan klik pada name/url. then tulis nama dan/atau letak link blog korang dan publish comment :)
annonymous juga digalakkan memberi komen :P

Related Posts with Thumbnails