Pesanan Penaja

Saturday, March 19, 2011

Facebook page yang pelik-pelik dan ade Artis add fb aku!


     wow.. sudah 1 minggu lebih aku dah tak online blog ni.. maklumlah aku ada banyak sgt kerja yang kene buat, bayangkan,kena siapkan 7 drpd 8 subjek punya kerja..mau tak botak kepala otak aku nih..hehhe.. satu lagi perkara, errmm.. privasi sket... nanti jelah aku bagitau... hu3... kali ni entri ni korang tengok jelah gambar-gambar facebook fanpage yang aku rasakan pelik juga, serta ada artis add facebook aku! sape artis tu?? bace la sampai abes :P


      jiwangnya ayat2 admin page tersebut luahkan... hehehe

     Ish... 325 je yang likes? kesian mamat tu, muke sedey je! hahhaa... kalau nk ikutkan, page 'bolehkah pisang mengalahkan farah fauzana' lagi ramai yang likes.. hehehehehe



     Facebook ni banyak page untuk 'lelaki songsang' Malaysia.. antara yang terfemes adalah page ni. Teruk la gune jata negara kat gambar di atas... tpi yang pelik, ramai gak yang likes page ni bukan orang dari Malaysia.. hu3... insaflah wahai gay-gay sekalian......


     Selain gay, ade gak page pasal pengkid yang terluka.. adoo... pengkid pun ade gak yang jiwang-jiwang walaupun atas dasarnya diorang ni kasar gak perangainya... hu3... sedihla sbb ada budak-budak yang comey-comey kat situ,terutama skali yang 'tak macam lelaki',tapi jadi macam tu... hu3....

      Baguslah ade page ni.. hehehe.. malu gak sebab aku jarang pakai kain pelikat:P

     hah...Ni artis yang aku bakal sebut... bukan lisa surihani,shaheizy sam, zizan atau mana-mana artis lain, cuma Roslan Shah.. kenal x? hu3.. aku pun xminat sangat artis ni.. hehehe.. tapi yang aku pasti 99% akaun yang tak betul..tu la aku malas nak approve lagi...hehehe

p/s- sambung balik stadi???

reading

71 comments:

  1. budak kecik!
    asal lambat sgt update.. study eh:)

    pergh! pengkid terluka pun ada... sakan...

    ReplyDelete
  2. ha3, itu mesti sbb bosan sgt dkt fb...

    ReplyDelete
  3. @Zuewairy hahaha... sbb aku bz ngan stadi.. ceh ..bz la sangat... ahhahaa..
    tu la pasal.. ade gak pengkid yg terluka :P

    ReplyDelete
  4. ahahaha... caya la.. artis tu... :P

    ReplyDelete
  5. @Penggali (OM) heheh.. betul2... fb pun aku dah bosan..so ade la buat page2 mengarut~

    ReplyDelete
  6. @Diary oF Mine ala..roslan shah je... bukan erra fazira ke ape2 ke... hjehee

    ReplyDelete
  7. patut la aku tgk ko like page pengkid terluka tuh..hahah...

    sama la aku pn sibuk..xsempat2 update fb..haha~

    http://blackcryptix.blogspot.com/2011/03/perhimpunan-haram.html

    ReplyDelete
  8. patutlah tgk nas rajin on9 fb . hehe . wat reseach pasal page2 ni ye . ekeke . mmg byk gile page pelik2 dan wat kite geleng kepala . huuu

    ReplyDelete
  9. hihi..nie keje ko upenya..like2 fb org.hahaha

    ReplyDelete
  10. hahaaye lah research abis ni fan page pelik2.

    ReplyDelete
  11. wah2.
    artis add kat facebook..
    tp susah nk tau page sebenar seseorang artis sekarang..

    ReplyDelete
  12. uhuhuh...tp ak mmg ska tgk laki pkai kain plikat.sopannnn:)

    ReplyDelete
  13. wowow.. manusia keji wajar direjam.. HAHAHA.. lama tak update??

    ReplyDelete
  14. @Putra Syazlan mane ade ku likes page pengkid terluka! muahahahhahahaa
    gile hape jantan macam aku ni! :P

    ReplyDelete
  15. @Nur Azila Ismail nas dah mau kurangkan fb..tp malangnya gagal lorh! hahhahaa.. tu la pasal..page banyak yg pelik2 la

    ReplyDelete
  16. @iwan_dextrous mane ader iwan!!!! cuba ko tengok gambar di atas.. xlikes pon :)

    ReplyDelete
  17. @.sweet-ants. hahhaa...da macam xde keje da :PP

    ReplyDelete
  18. @cik fza artis yg xpemes... hehehehehe
    betul2... susah nk tau page sbnar..byk yg fake

    ReplyDelete
  19. @echah mashuri yeker??? nt aku letak gambar aku pakai kain pelikat :P

    ReplyDelete
  20. @Kudin betul2... golongan homo ni wajar direjam

    ReplyDelete
  21. haha, macam2. jgn lupa like Persatuan-K kat fesbuk..keh keh

    ReplyDelete
  22. aku tak penah tau pon ade fanpage pelik2 cmtu.. tah pape je kan.. ade yg lawak.. tp yg tak best bile ade gay n pengkid la..

    nway, artis tu yg tak femes tu maybe gak fake profile.. so, better takyah approve kan :)

    ReplyDelete
  23. Aduhai kelakar baca fan Nas maklumlah muka pun cute tentu mendapat perhatian :-)

    ReplyDelete
  24. roslan shah??
    kesian dia..
    approve je la..
    hehehehh

    ReplyDelete
  25. hahahhah... macam2 la ada group... ni baru sikit... bnyk lagi yang merapu... wah artis hot tu roslan tu... heheheh

    ReplyDelete
  26. LOL! ptot lar fb berat,
    mcm2 group ade. adoiii,
    mak zukebeb da xlarat nk tanggung kottt..haha!

    aku ase roslan shah tu berminat ngn ko kot, approve jelaaa. ;PP

    ReplyDelete
  27. @Berto persatuan K tu ape dia? kacang ker? hahaha

    ReplyDelete
  28. @soffea btol2.. sume lawak kecuali yg songsang nih... kui3...
    betul3... da la xfemes..fake plak tuh.. hahaha

    ReplyDelete
  29. @akubiomed isk3.. xde la cute mane pon.. hehehehe

    ReplyDelete
  30. @diana perlukah aku kasihani dia? hahahhaa xperlu kot

    ReplyDelete
  31. @cacing betul2.. banyak lagi merapu..xsanggup aku nk sumbat semua...
    ehh.. hot ke roslan tu???

    ReplyDelete
  32. FACEBOOK tu apa?? wahaha

    tulah macam2 kan..Wah Roslan minat kau?? waduhh

    ReplyDelete
  33. nak tergelak tengok page kat fb.
    ngarut je byk . ^^

    ReplyDelete
  34. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    uihhhhh dalam FB ni banyak yang merapu meraban bukan nya betul pun....

    yang pasti banyak golongan gay mencari mangsa... hati-hati wo ..

    aku ni face book buat main Poker ajerr

    ReplyDelete
  35. hohoho kadang2 mcm kelakar pun ada tgk group2 mcm nih
    tah ap pekdahnyer wat owh @@

    ReplyDelete
  36. @IMANSHAH muahahaha... ntah.. facecook itu adalah mukabuku :P
    ntah la... ingatkan org minat kat artis.. upenye artis 'minat' kt org awam :P

    ReplyDelete
  37. @wanybetul3... banyak je yg mengarut :P

    ReplyDelete
  38. @Afzainizam betul3.. mmg dah banyak sangat gay kat fb.. mmg xleh nk lari...
    hu3....
    aik.. men game jer? hehehe

    ReplyDelete
  39. @Raji berkata bagi aku mmg cm xde pekdah la.. maybe diorg buat coz bosan kot~

    ReplyDelete
  40. to me, guy yang pakai kain pelikat look so suami mithali..
    :)

    ReplyDelete
  41. macam2 jenis fb fan sekarang nie... itu belum lagi yang kami benci artis sekian2.. dr rozmey, contohnya

    ReplyDelete
  42. dalam satu minggu ni la internet ada masalah....bila sambung internet.mesti putus balik...

    ReplyDelete
  43. macam-macam fan page ada tapi aku paling tak suka dgn fan page gay dan pengkid.Merosakkan moral.

    ReplyDelete
  44. @zt-zati pergh... sampai ko kata org cm2 as suami mithali.. wow! :P

    ReplyDelete
  45. @Zik btol3... yg page pasal benci2 n kutuk2 ni mmg dasar nk dpt dosa kot :(

    ReplyDelete
  46. @Ali ridha yeker??? siannye.. aku plak tahu fb ni jd slow... tp aku time xupdate blog,aku bz nan keje2..

    ReplyDelete
  47. @saiful betul2.. fan page gay2 n penk ni mmg merosakkan moral..nt diorg cari pasangan yg sesuai di alam maya,then buat maksiat..

    ReplyDelete
  48. masalah negarawon ker huu..pelik..lain pula kje yg di lakukannya..

    ReplyDelete
  49. uish, kawe dok tau plak ado fb ado fan page cmtu~ pelik2 btol r bebudak nih~ ish3~


    laa, ak rsa roslan shah tu mnat kat ko kott~ hahahahaha

    ReplyDelete
  50. hm, aku cuma memerhati kerenah dunia sosial fb, yg aku tau akan wujud apa fan page lebih2 lagi berkait dgn isu, contoh isu juara lagu, isu gay dan mcm2 lagi..

    ReplyDelete
  51. btol la..
    nmpak matang and baik..
    sesuai la nak wat suami..hehe
    :D

    ReplyDelete
  52. dulu aku suka tebgok dragon ball. pastu tak basuh kasut. aku juga skip kelas tution semata-mata dragon ball. akhirnya aku jadi budak *pandai.

    *sebaliknya.

    --> rasa2 aku dah komen entry ko yg ni. tp bile tgk balik, takde lak komen tu. hahah,

    ReplyDelete
  53. hehehe..lama x menginggah sini.. rindu sama blog nih. tapi lagi rindu sama kartun happy tree fwen yg dlu..

    nk tny, roslan syah tu sape? femes ker?

    ReplyDelete
  54. =====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    “Tali timba ditarik perlahan
    Terasa sejuk air perigi
    Ziarah Blog tanda persahabatan
    InsyaAllah hamba datang lagi”

    Maaf kerana lama tak berkunjung yerrr .. minggu lepas agak sibuk sangat maaf lah yerr...

    uihhh face book dah banyak gosip
    Isu laman sembang Facebook dan Twitter yang menjadi kegilaan orang muda dan artis-artis kita hari ini.

    Artis kita kalau diberi peluang menulis, perangai mereka lebih buruk daripada wartawan yang selama ini dicap hanya tahu menulis berita-berita hangat.
    Kalau dulu artis kita ada blog. Melalui bloglah mereka meluahkan kata-kata pedas yang akhirnya membuatkan mereka sesama mereka berbalah.Bila blog dah tak beberapa nak laku, artis kita menjadikan Facebook dan Twitter sebagai modal untuk meluahkan isi hati.

    ReplyDelete
  55. Adoi.. Nak gelak je tengok.. Eh eh, ade satu pages fb ni dari dulu nak review tapi asyik lupa je.. Nanti ade masa lah buat.. Ngee :)

    Entry Terbaru : Video Bloody Wealth/Harta Berdarah Taib Mahmud

    ReplyDelete
  56. kat fb ada macam2 jenis page fb...semuanya lawak tp ramai org suka like...hehehe...

    ReplyDelete
  57. @suribtol3.... masalah ni pon terjadi.. ehhehe

    ReplyDelete
  58. @SHaRKFiQ SSM hehhehee.... ade jerk.. sbnarnye banyak lagi.. xleh nk sumbat semua.. keh3...

    p/s- mane ade.. ni x benar dia minat kat aku! :P

    ReplyDelete
  59. @zt-zati isk3... hahhaa.. segan plak aku mendengonye.. hehehehe

    ReplyDelete
  60. @RIANyeker?? hehhee.. at least ko jd pandai.. bagus la kan.. hehehehe.. same wif me la..tp aku xpandai mana pon...

    eh.. plak.. maybe intenet slow kot

    ReplyDelete
  61. @Strept Akiera yeker??? hu3.. ni yg nk buat aku nk letak kartun happy tree frens la nih.. hehee.. roslan tu pengacara.. xpemes pon..

    ReplyDelete
  62. @Afzainizam same wif me.. bz gak... kadang2 curik masa berblog.. fb mmg da ketagih da.. hehehehe... btol2... cuma artis more using twitter la

    ReplyDelete
  63. @CIK TOM hehehe..tu la pasal.. ramai gak yg suke page2 yg mengarut2 nih... diorg pon bosan kot

    ReplyDelete
  64. dtieah- adeh.. terlupe komen ko pulak... hehehe..yeker? nak tahu gak page yg ko yg terlupe tu :)

    ReplyDelete
  65. Aku suka group kain pelekat tu..smart..haha

    ReplyDelete
  66. @nas hahah. . buat la page laen kat fesbuk, tambah tak pegi kelas tambahan. sumenye disebabkan dragon ball.

    ReplyDelete
  67. amboi... entri panas utk naikkn trafik ker?? hehehe... sah keyword gay ngan lesbian mencanak je kan...

    ReplyDelete

Thx sebab komen entri.. bagi mereka yang dari wordpress atau reader yang tidak mempunyai blog,boleh komen dengan klik pada name/url. then tulis nama dan/atau letak link blog korang dan publish comment :)
annonymous juga digalakkan memberi komen :P

Related Posts with Thumbnails