Pesanan Penaja

Wednesday, December 15, 2010

Pemenang Haiwan Yang Paling Cantik dan Bergaya Jatuh Kepada...


     Entri kali ini memang jauh simple berbanding dengan entri-entri lepas yang mana entri kali aku nak paparkan gambar-gambar haiwan yang 'terpaksa' berpakaian seperti manusia demi memuaskan nafsu manusia yang inginkan haiwan juga cantik! xde la berbogel je kan..hehe...Aku rasa haiwan memang takde perasaan pun nak cantik..Jom usha2 senarai peserta yang bertanding buat kali ini....

1. Mat Giling: huh..tak sangke tapir yang sedang bermesra dengan 'peminatnya' nie bergaya macam mat rock..hebat! hehe

2. Noni: Ini pula kucing yang cantik berbusana 'Muslimah'..lengkap kot...takde tayang leher dia..cuma atas je tutup..bawah pulak bukak! haha

 3. Nunu: ni pulak kucing yang perasan dirinya sebagai arnab, Kalau tengok si Nunu ni pun bergaya macam bertudung,cuma kucing nih 'selari dengan kemodenan fesyen tudung sekarang' yang bermacam2 gaya....hu3...harap2 takde la tudung yang berfesyen macam telinga arnab nih...hu3

 4. Hanjeng: Minah anjing ni pulak pun sibuk nak bergaya, dia tak boleh nak membandingkan kemenangan tuannya sebagai ratu cantik dunia. Tak semestinya sebab peserta lain lagi hebatt...

 5. Cik Munyit: Ini pula peserta yang pernah bernyanyi dalam kelab-kelab malam dan kelab dangdut dan kini telah memasuki pertandingan haiwan tercantik..erm..cantik x? hehee

6. Encik Yam- walaupun saiz badannya agak montel, encik yam masih nak masuk pertandingan nih..dia berkata,dia masih ada ramai peminat2 haiwan berbadan montel..hehe

7. Cik Dog: Kalau manusia yang sanggup berpakaian yang senipis kulit bawang, 'minah' ni pun sanggup berpakaian macam tuh..ehhee..

8. Itek: Salah satu peserta yang seakan terpaksa masuk pertandingan kecantikan nih...tengok la wajahnya..pasrah je....hu3

Cik Nab: Satu-satu haiwan yang di paksa oleh tuannya untuk memasuki pertandingan ini... Kesian dia...hu3

Puan Jah: Satu-satunya peserta bersaiz XXXXL yang memasuki pertandingan ini. Pakaiannya yang cukup memberahikan cukup membuktkan bahawa dia sudah bersedia mencari pasangan selepas menjanda selama dua tahun! hu3 :P

So,korang rasa yang mana yang paling cantik/macho yang layak menjadi pemenangnya???? hehehe..

reading

83 comments:

  1. paling best pic last skali..
    hahahaha..
    dunia..dunia..
    apa nak jadi..
    haiwan pn nak jd kan mcm manusia..
    alahai..

    ReplyDelete
  2. lawa gle kucing yg fes pic tu..
    siap posing tu..
    ayu je tgok..
    :D

    ReplyDelete
  3. mcm2 kan..

    tp kucinglah patut menang..
    sebab comel.. hahah..

    ReplyDelete
  4. @MiSzy DiaN hehehe..tu la pasal...nampak best...cuma nampak besar sgt..hahaha

    ReplyDelete
  5. @zati-zt hhahaa..tu la pasal..nampak ayu jerk...kalah manusia kot :P

    ReplyDelete
  6. @Anwar Naim mmg cool....siap pakai lipstick...haiwan lain xpakai mekap pon :P

    ReplyDelete
  7. @mR.sYaH hehe..mmg macam2...kucing...i love cat...hu3

    ReplyDelete
  8. comel nya nunu...heheh.. ;)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    S.I.B.U.K

    ReplyDelete
  9. cik munyit cun lah~ tergoda aku..wahahha ! kirim salam kt dia..

    ReplyDelete
  10. @Anip™ ko tergoda ngan dia???? aii..insaf la ko anip..haha

    ReplyDelete
  11. gajah n monyet menarik perhatiankuuu..huhuh

    ReplyDelete
  12. aku suka kreativiti hang tambah gelaran Puan/cik pada binatang2 ni..cool

    ReplyDelete
  13. @echah mashuri hehee...ko rase yg mane satu menang? haha

    ReplyDelete
  14. @IMANSHAH hehe...sebahagian je letak..xde idea..:P

    ReplyDelete
  15. hahahaha! gila lawak! paling suka pic last skali tu, itik tu pn comel gak. tp ayam la paling lawak hahaha!

    ReplyDelete
  16. auwww~ kucing tu post plg chantek!
    I nk try pose cm2 jugakkk,
    hahahaa :PP

    ReplyDelete
  17. kesian la aku tengok
    semua haiwan tu.

    ReplyDelete
  18. amboi ! cun nye binatang tu mcm binatang la ! hahahak ! paling x boleh bla tgk monyet tu la ! cun gile seh !

    ReplyDelete
  19. @dya adriza hehee..itik tu muke pasrah je..hehe

    ReplyDelete
  20. @Ali ridha tu la pasal...mmg sian tengok depa kne seksa kne buat cm2..hehe

    ReplyDelete
  21. @Ali ridha bukan je kurus kering..gemok gedempol pon kne posing gak..hahhaa

    ReplyDelete
  22. @Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza hahhaa...monyet mmg nampak comel..siap pakai gincu lagi tuhh

    ReplyDelete
  23. aku rasa Cik Munyit menang sebab pakej lengkap, ramai yang nak jadi artis sekarang, jadi mesti dapat offer punya sana sini nanti XD

    ReplyDelete
  24. Aku yakin gambar 1st tu bukan en. tapir. hehehe

    ReplyDelete
  25. paling cumil yg 1st!! hehehe.. posing habis..

    ReplyDelete
  26. hahaha.. aku suke yg gajah tu.

    cik gajah, leh pinjam busana itu? hehehe.

    ReplyDelete
  27. wow...gajah tu hot dengan pinknye...hahaha

    ReplyDelete
  28. Cute kalau kucing dipakaikan baju tapi tak tahu berapa lama ia bertahan :-)

    ReplyDelete
  29. gajah mmg seksi..kasihan ayam cam tak der kwn jer huuu

    ReplyDelete
  30. @tengkorakemas hehhee..tu la pasal..menyanyi n bergaya...xmacam yg lain..xde pakej..hehe

    ReplyDelete
  31. @iqbalsyarie aaa..silap2..encik tenggiling....wakakaka

    ReplyDelete
  32. @soffea tapi muatkah untuk disarung ke tubuhmu? hehe

    ReplyDelete
  33. @Afendi Othman mmg howt.....tergoda sesetengah blogger2 nih :P

    ReplyDelete
  34. @LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN aah....mmg comel....tengah nyanyi lagu cindai :P

    ReplyDelete
  35. @akubiomed mst xdan 10 minit..pastu mst rimas..haha

    ReplyDelete
  36. @suritu la pasal..muke monyok je...macam si itek tu :P

    ReplyDelete
  37. hahahahaha.. comeynya
    eh.. budak kecik, ko pakai mcm last tu mesti ko menang:)

    ReplyDelete
  38. yg munyet uh bole ke peringkat akhir :P

    ReplyDelete
  39. hahahahahahaha..puan jah..pakai skirt.. ;p

    http://miszrossa.blogspot.com

    ReplyDelete
  40. itik tu comel je muka pasrah dia..heheh

    ReplyDelete
  41. Macam-macamlah tabiat manusia sekarang ni.Menyeksa binayang je.

    ReplyDelete
  42. @Zuewairy ghahahaa..masalahnyer saiznyer terlalu beso sehingga aku xmampu nk pakainyer :P

    ReplyDelete
  43. @✿....rossa alina....✿ hehehe..seksi dowh...tergoda ramai orang :P

    ReplyDelete
  44. @maCytu la pasal....yang anjing tu kan??? sian kene calit kulit

    ReplyDelete
  45. @Rahsia Buah Pinggang Sihat binayang ker binatang? hahaha...mmg seksa jerk..diorang bukan nak pon~

    ReplyDelete
  46. of koz lah yang atas sekali tuh..huhu

    ReplyDelete
  47. @FasiHaH SupiaN yang kuceng ker? hahhaa..dia pemenang 'tahun lepas' ..tu la xtulis nama n nombor dia~

    ReplyDelete
  48. pemerhati saja yang pilih haiwan ni jadi pemenang.

    ReplyDelete
  49. uhuhu,,,

    comel je..

    nak pinjam gambar2 kat atas tuhh... leh x???

    ReplyDelete
  50. @Ali ridha hehehe..tu laa...saje je aku letak suh korang pilih :P

    ReplyDelete
  51. @Along Tapa hah..betol2..binatang berperangai manusia..manusia berperangai binatang..aishh

    ReplyDelete
  52. @::NelyLeyana:: boleh je..aku pon pinjam dr google..cuma usaha sket...ko amek jela :D

    ReplyDelete
  53. comel sungguh mereka. nie projek runaway tuk haiwan ke. hehe. :)

    ReplyDelete
  54. perghh cun gile..hahaha.. leh usha ne...kehkehkeh

    ReplyDelete
  55. yg no 5 tu tabole blah r..haha

    ReplyDelete
  56. ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

    mmg tapir tu rock lahhh]

    yang kesia tu gajah baju dia fuhhhhh pink terang... mmg baju dia tak ade jual kat kedai xxxxxxL wooo besar tuuuuu.... tempah kat butik ke tu... melaram habis...

    tapi kesian lahhh kat haiwan tersebut.... kena pakai baju.... kita manusia dia haiwan mana sama...

    ReplyDelete
  57. Pakaian pejabat nak bawa pergi mana.

    ReplyDelete
  58. Sekali pun kena berpakaian.
    segak bergaya.

    ReplyDelete
  59. ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. eeemmm terseksa binatang tu ... but kalau tuan empunya teringin nak bagi baju kat teman istimewa dia nak buat camner ..

    ReplyDelete
  60. @ezzue hehee..mungkin kot...versi haiwan punyerrr

    ReplyDelete
  61. @darkbatman erks....suke ea aie...usha yg gajah tue :P

    ReplyDelete
  62. @arenhaha..tu la pasal..mmg xleh blah..macam artis! :D

    ReplyDelete
  63. @Afzainizam tu la pasal..bukan tapir..tenggiling..hahhaa...gajah plak terang sangat..kedai butik silap buat baju..terpakse bagi kat gajah..haha

    ReplyDelete
  64. @Ali ridha memang segak gak kalau haiwan berpakaian :P

    ReplyDelete
  65. @Afzainizam tu lah..terseksa kot mereka diperlaku camtu....ish3

    ReplyDelete
  66. gajah ... sebab bukan senang nak pakaikan baju dia tuh..

    ReplyDelete
  67. kelakarnya binatang2 ni

    ReplyDelete

Thx sebab komen entri.. bagi mereka yang dari wordpress atau reader yang tidak mempunyai blog,boleh komen dengan klik pada name/url. then tulis nama dan/atau letak link blog korang dan publish comment :)
annonymous juga digalakkan memberi komen :P

Related Posts with Thumbnails