Pesanan Penaja

Sunday, October 24, 2010

Dara Gersang


gambar penghias entri..hehehe(ganti gambar awek dulu, ramai yang kritik..sori..)

      Jangan pandang gambar ni lama-lama! Dara gersang? ape tu? mesti adalah pemikiran kita ialah berkenaan pasal seorang anak dara yang bernafsu luar biasa inginkan seks daripada lelaki. Namun,mengapakah aku nak tulis entri pasal dara gersang ini? Hmmm.. Pasal keyword je lah...hahaha.. Menarik juga keyword yang aku dapat pada hari ini. Ye, hari ini,bukannya untuk minggu ini. Tak sangka dalam sehari je banyak juga keyword yang masuk dan kebanyakannya keyword ini langsung tak masuk dalam entri aku. Okay,entri aku bersih eh..ehehe.. Jom wusha Keyword ini:


      Tak sangka hari ni je keyword dara gersang menyinggah ke blog aku yang bukan blog porno nih. Yang tak boleh blah,keyword hukum memotong anu perempuan, nak tergelak aku tengok sebab kedengaran pelik juga ada orang nak mencari entri macam ini. Bagi 5 keyword pasal lady gaga memanglah logik sebab aku ada menulis entri pasal lady gaga iaitu entri itu dan ini. Yang menariknya ada pula lagu gaga blogger,ape benda tu? hehe.. Lagi satu,aku xpernah pun menulis entri pasal fesyen ke majlis disko. Pelik la mereka ni..:P

      Keyword mesej lucah still membantu aku menaikkan trafik aku kerana hingga kini dua entri aku berkenaan mesej lucah mendapat 903 serta 627 page views,walaupun sikit berbanding otai blogger,tapi syukurlah dapat tarik trafik dengan entri begitu. Nak baca? klik sana dan sini. hehehe

BLOG AKU DISERANG MUMIA DAN HELIKOPTER!!!!!!
      Maaflah sebab aku tak menulis entri ni buat kali ke-2 sebab aku tak mahu blog aku nie xde informasi di dalamnya, entri ni sekadar suka suki coki je..hehehe. Tidak ku sangka blog aku diserang oleh spesies mumia serta helikopter telah meronda-ronda blog aku ni di shoutbox aku. Tengoklah shoutbox aku, mentang-mentang aku letak dua ikon mumia dan helikopter yang cute,terus ada tangan yang gedik nak buat banyak-banyak. Sapa lagi kalau bukan si echah.heheehe... Korang nak tak ikon comel-comel macam tue kat shoutmix korang?

tutorial:
1. login akaun shoutmix korang (shoutmix je,cbox aku tak tahu :P) klik sini
2. pergi ke bahagian ata, ader empat kolum,pilih kolum display dan klik pada smiley.
3. copy link untuk : mumia          http://i2.metalslugsprites.net/static/sprites/e/undead/zombies.6.gif
                              helikopter    http://i2.metalslugsprites.net/static/sprites/v/super/vechiclesuper.92.gif
4. paste dalam smiley image URL satu per satu.
5. letakkan code yang korang suka, contoh kalau mumia,korang letak code 'singgah' atau 'blogwalking'
manakala helikopter pula letak code macam 'ronda', 'sekodeng' dan apa yang korang suka.. optional pula sebagai pilihan selain guna perkataan yang diletakkan dalam code.
6. save setting..
7. refresh blog korang dan test...wish u good luck :)


pst: Xde mood nak study. Cuma study waktu malam je kot..hehehe
reading

44 comments:

  1. huhu..
    tu nama nyer blog nas ni glamor tau..
    bnyk keyword yg masuk tyap hari..
    (n_n)

    ReplyDelete
  2. gila banyak keyword...heeee
    ade lak humuk memotong anu pompuan?pmpuan ade anuke>ishhh..hahaha

    *seranggg blog ko nas...sbb aku rindu tree friends

    ReplyDelete
  3. jaga2..blog ko dah jadi sasaran penggemar porno.haha

    ReplyDelete
  4. keyword top2 je banyak..hehe..camna boleh sampai kat blog ni nas?

    ReplyDelete
  5. pelik2 je keywords tu.. n guess what, keywords blog aku pon mcm pelik je this week. salah satunye, "aku dan seks".. eywww... tak penah kot ckp pasal tu. hish. tah pape je.

    ReplyDelete
  6. panas betul keyword ko yer nas. :p

    ada buat 1 entry khas untuk ko dan lain lain. jom tengok kat sini :

    Mission 1 accomplished! – Saya buat yang TERBAIK untuk balas jasa pengomen di HLN… XD :)

    ReplyDelete
  7. hahaha...post2 ko punya tajuk memang best!hehehe

    Biar aku menyalak?

    ReplyDelete
  8. blog dah tak de teruna ni..
    ahhahaha

    ReplyDelete
  9. hahahaha..best gak an keyword ko...kelako..hahahaha...

    adoyai...=p

    ReplyDelete
  10. haha
    wat lawak jer org yg search keyword camtu kt sini .

    ReplyDelete
  11. wahhh,, besok2 tunggu plak apa yg akan aku buat ngan shoutmix ko ya..

    hahaha.... (devil inside hihi)

    ReplyDelete
  12. adoi...pelik sangat la keyword tuh...hahaha...

    yang mumia ngan helikopter tu macam metal slug je rupa dia...

    Apa Cer Orang Muda?:
    Hina Sangat Ke Aku Kalau Aku Guna Perkataan Abang/Kakak?

    ReplyDelete
  13. aq xfhm la keyword2 2...menatang pa 2?keyword dlm blog ko ka?

    ReplyDelete
  14. nice2 buat shoutbox mumia tuh...layan jer...

    ReplyDelete
  15. @ninie_azriena Keyword hot lagi tentu dapat tarik trafik ke blog

    ReplyDelete
  16. sengal gila ahhh..konfem trafik kau up pasneh!!!

    ReplyDelete
  17. lawak jew....hahaha
    http://tteeki.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. Terkejut tgk title entri nas..bkk2 ade gmbar pmpn tu..aih..cm xcaye je blog nas..huhu..

    Hurm..keyword 18sx ni mmg paling laris..ko tgk,la..entri ni paling byk org view nnt..kita tggu n lihat..

    ReplyDelete
  19. keyword yg tak senonoh tu yg org duk cari nak jadi mumia kot..:)

    ReplyDelete
  20. Wah..
    Msti traffic ko sentiasa menaik tiap2 hari..
    Keywords masok hari2..

    ReplyDelete
  21. nas, blog ko mmg masyuk kn ngan keyword2 mcm tuh.... blog aku je keyword sama jer.... asyik2 gay, lesbian... adoyai....

    ReplyDelete
  22. AS6

    haha... lucah gile blog ko wei! dah la post bawah ni pon ada keyword-keyword ekstrim jugak...haha boleh jadi pakar SEO lucah ni...

    Blogwalking bersama MuJE!

    ReplyDelete
  23. Hari tuh gambau awek dah tukar gambau abang misai pulak ;-)

    ReplyDelete
  24. @ninie_azriena
    xglamor pon..hehehhee

    @echah mashuri
    taw xper...xleh blah kan? hehe

    @aren
    harap2 tak la bro..hehehe

    @khairolghani
    ntah la...tak paham aku cmne leh sampai...

    @soffea
    pergh...lagi ganass...hahaha

    @Anna Boleyn
    xde la hot sangat..keh3

    @iqbalsyarie
    tapi xde la sebest blog bro..hehe

    @diana
    taw xper..sedih ni taw..ngeee

    @Biela
    biela,ko xcheck ko punyer ker? mst best kot..har2

    @Nur Azila Ismail
    ntah la sape yg sangap sangat cari keyword cm2..hu2

    @Along Tapa
    hahaha...HARAP-HARAP laa...:P

    ReplyDelete
  25. @iszieylyanziy
    taw xper..comey kann???

    @miya
    waa..jangan..sian shoutmix gua..hehehe

    @Afizz
    yup2 mmg metal slug pon :)

    @Afiq Azlan
    xper2..aku da gtaw kat fb ko da :)

    @Pencacai Alim
    nape weyh??

    @Zikri Husaini
    xtry ke bro? hehe

    @akubiomed
    setuju2 :)

    @minn
    mmg aku sengal pon..so?? :P

    @tteeki
    hahaha..lawak kan ? :P

    ReplyDelete
  26. @ainz
    xper2..aku da tukar gambar kpd gambar 'special' punyer..hehehe

    @LiFe KaMi
    beselah..manusia kann.. :)

    @d_tieah
    xde la sangat..yang penting rajin BW...hu3

    @myFirdaus
    so,ko xcheck ker? tengok2 keywork ko lagi mengancam? hehee

    @MuJE
    jgn riso...aku da tukar pics berahi daa...

    @syaf
    ape plak?? hahahhaa...lol

    @joegrimjow
    eh..bro..thx datang..hehee

    @cik @!en
    bese jelah ain :)


    @akubiomed
    xmau blog aku kne kutuk...kat fb aku kne hentam da...isk3 :P

    ReplyDelete
  27. seyesly, tekejut ak tgk gamba "dara" gersang kt page ko..
    skali cm zulhuzaimy daa..

    hehe..ak slalu stdy stat kul 1 smpai r nak ambik exam..
    kalo hari len smpai kul 7..hehe~

    ReplyDelete
  28. fuyoh... ingat dah porno tadi.. gersang2 neh..

    Ceritera Lelaki Pot Pet

    ReplyDelete
  29. macam2 pening pala layan bendah keyword yang kurang separuh masak ni heeee..

    animation yang lain tak der ke?

    ReplyDelete
  30. blog laki kot.. tu yang keyword benda cam gitu pon leh kuar.. popuan ni beralas sikit agaknya dalam dunia blogging.. haha.. macam la kan? =P

    ReplyDelete
  31. erk aku terkasima ngn keywords ko nas
    hihihi

    ReplyDelete
  32. banyak keyword masuk..pe tipsnya??hehe...

    ReplyDelete
  33. @HiGHNeSS FiQ Hahahaha..tue la pasal...bukan dara gersang..tp bapuk gersang :P

    @zuewairy- hahhaa..xde la..guraw :D

    ReplyDelete
  34. @suriHeheheh...saba jela ek..animation da tambah 2 lagi...tengok kat shoutbox..cun beb :D

    ReplyDelete
  35. @EzzEddin Hahahaha..terkesima ko!!!! :P

    @tomato- taw xper...tipsnyer...selit sikit2 elemen blue dlm entri...jgn porno sgt..bahaya!!!!

    ReplyDelete
  36. @Pencacai Alim Hehehehe..taw xpe...nape? gurau je aku :P

    ReplyDelete
  37. pelik beno ko punyer keyword..mybe sesuai dgn kaw..walaupon blog nie x porno..wahaha~ gurau jer..aku suke mumia tu~ hahha..aku slalu gak wt cm,tu...kui2

    ReplyDelete

Thx sebab komen entri.. bagi mereka yang dari wordpress atau reader yang tidak mempunyai blog,boleh komen dengan klik pada name/url. then tulis nama dan/atau letak link blog korang dan publish comment :)
annonymous juga digalakkan memberi komen :P

Related Posts with Thumbnails