Pesanan Penaja

Monday, July 26, 2010

Larian SAF yang amat memenatkan

larian saf

ini adalah antara gambar yang kami selaku kontinjen fakulti perakaunan dapat dari senior aku FIQ selepas tamatnya larian SAF(Sukan Antara Fakulti) UiTM Shah Alam pada hari ahad lepas. tengoklah muke aku yang kepenatan tahap 101%. yelah,korang bayangkan kami kena berlari dalam tak silap aku 10-12 kilometer..ini amat meletihkan. muka bumi UiTM kami yang berbukit melambatkan serta memenatkan kami berlari. maaflah korang sebab lama tak update blog kerana tiada masa untuk menulis serta berehat. lagi-lagi aku kena prepare untuk presentation untuk subjek ‘COST AND MANAGEMENT ACCOUNTING’. huhu…alhamdulillah lah kerana dapat jugak aku update serta aku nak ucapkan terima kasih kerana korang masih sudi menjengah blog aku nie serta komen(pst-terkejut juga ade 10 komen yang tunggu diapprove..huhu)

Larian SAF nie adalah antara acara SAF(sukan antara fakulti) yang menggabungkan hampir 25 fakulti di UiTM Shah Alam, Puncak Perdana serta Puncak Alam sahaja. SAF juga ada banyak permainan yang ditawarkan seperti bola sepak,bola baling,petanque, dan sebagainya,malah acara senamrobik serta paintball pun ada…huhu…Aku cuma memasuki acara larian SAF jerk..itu pun amat menenatkan bagi aku yang dah lama tak berlari nie..hehehe…

Alhamdulillah lah kerana aku walaupun kontinjen fakulti perakaunan menghantar wakil yang amat sedikit berbanding larian SAF lepas(di mana larian SAF lepas fakulti aku menang dengan mengumpul mata yang tertinggi),tapi aku berjaya juga menyumbang 1 mata kepada fakulti aku…Alhamdulillah lah…:)

hari sabtu aku menghadiri fiesta sukan street soccer di mana jurulatih tenis aku suruh kami ke sana..huhu..xbestnyer…last-last kami tak join pun main futsal disitu,kami ramai-ramai blah..hahahaha..jahat kan kitorang?? hehehehe…. hari isnin pula aku kena main tenis pulak pada malam tadi…penat kan 3 hari berturut-turut nie…hahahahhaa….tensen2…

28 comments:

  1. sebot pasal larian teringat aku time kena paksa lari masa join KESATRIA dulu.ahahahaha

    ReplyDelete
  2. iqbal-
    mmg best..hahhaahaha...penat sampai sekarang...hehehehe

    cik lily-
    macam tapi macam merentas bukit...banyak sangat bukit lorhh...penat!!! hahahaha

    aren-
    ehehehe...kesat aku pon lari gak..siap kawad lagi...hehehehhee

    ReplyDelete
  3. hidup di kampus antara paling best juga...apatah lagi kampus2 universiti di Malaysia...

    jaga diri jangan nakal2 hehehe

    ReplyDelete
  4. rindunya zaman belajar di universiti..kenangan terindah..=)

    ReplyDelete
  5. aku just nk nsht kn ko spye berehat..
    hahahhahaha...

    ReplyDelete
  6. ko sumbangkan mate ape dok???


    ko reti ke main tennis nih, dulu aku pown main tenis gak...aku main beregu...ngee wanna fight???

    ReplyDelete
  7. Hello....

    Feel free to visit my blog page
    http://bysandraazwan.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Kami DAtang Ziarah Blog Anda
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    uhhhh ni main lari-lari...ok lah kira satu yang menyihatkan badan tapi memenatkan badan.. tak kesahlah nanti bila mula kuliah plak ko main lari lari masa kuliah... ahhh haaa tak mau gitu ye

    ReplyDelete
  9. uishhh..mmg uitm mst kt bukit2...kalo sini nk buat larian cm neh..xde maknenye nk msuk..huuhuh

    ReplyDelete
  10. oi,nanti lu datang tengok gua main petanque dekat padang komplek sukan..gila 'promising' ada peminat datang bersorak!keh keh keh..

    ReplyDelete
  11. lame btol tak berlari-larian ni...huhu...

    ReplyDelete
  12. Lama sggh xberlari2..

    masa sekolah dulu selalu rr masuk lari2 ni...

    sekarang ni kt sekolah, asyik berlari2 kejar anak murid masuk kelas.. kekeke

    ReplyDelete
  13. cikgu aku pesan lepas lari kalau boleh jgn rehat dgn mencangkung,nanti buntut jadi besar
    aku tatau la betul ker tak dia kata tu
    keh keh

    ReplyDelete
  14. dunia belajar mmg bgtulah hehehe..sabar lama2 akan mjdi kebiasaan le..

    ni email dr blogspot suri yer..hihih..

    ReplyDelete
  15. dah lama tak berlari nie... kena keuarkan peluh jantan nie..hehe

    ReplyDelete
  16. uiks... aku dlu pon uitm shah alam. tp sempat melarikn dri dari lari2 ni. yeah!

    ReplyDelete
  17. yeah!! dh update!! hehe..

    mmg jauh pn, lg jauh dr track thn lepas..
    n dak account dulu meriah giler..
    tp dak batch gua ramai praktikal n xjoin..

    hehe, yg penting dh beat ko, jauh gak kn??
    huahuahua...

    ReplyDelete
  18. suka lri sb blh bkar lema dlm bdn..

    ReplyDelete
  19. huargh dari wajak kau aku tahu kau bersemangar betul masa lari..
    aku lari 10 km tp xpeluh pun.. sebab aku berjalan... hahahahha...

    ReplyDelete
  20. kudaku lari gagah beraniiii...haha :P

    ReplyDelete
  21. sukran...bagus ni utk peringatan sebelum terlambat

    ReplyDelete

Thx sebab komen entri.. bagi mereka yang dari wordpress atau reader yang tidak mempunyai blog,boleh komen dengan klik pada name/url. then tulis nama dan/atau letak link blog korang dan publish comment :)
annonymous juga digalakkan memberi komen :P

Related Posts with Thumbnails