Pesanan Penaja

Friday, July 30, 2010

keyword minggu ini pelik-pelik

Maaf la korang kerana aku nie da lama tak hupdate blog... dekat 3 hari kot...hahahaha..bukan aper....nas suka pula blogwalking...dan sometimes busy giler dengan kuiz dan assignment nih....lagi-lagi esok nas mungkin tak boleh nak online sebab nas kena balik rumah..rindu lah...huhu...nak masak spagetti yang dah 2 minggu aku beli dengan famili aku....:)

so,semalam aku jengah-jengah di nuffnang dan aku melihat keyword yang bermacam-macam yang ada pada minggu nie...yang tak masuk akal pun ade...ehehehe...jom kite tengok...ehehehe :)

*****sila klik untuk tumbesaran maksima!! ehehe

kalau korang nak tahu...sejak minggu nie jerk keyword dah bermacam-macam..kalau dulu keyword dia amat sikit dan biasa biasa jerk...dahulu aku cuma dapat 4-5 keyword..namun sekarang aku dah dapat 10 keyword...huhu..syukurlah...

tapi keywordnyer memang agak pelik pelik walaupun ada sikit kaitan dengan entri aku nie..ok...mulanya aku ada menulis entri pasal makan di luar atau masak sendiri? tue ader bermacam pula keywordnyer...yang tak boleh blah,keyword pasal 'selalu makan di luar'....ntah la ape orang cari pasal tuh..ehehehe..

yang lagi tak boleh blah pasal keyword 'cara menasihati lelaki gay'...hahahahaha....ade ker?? aku just tulis pasal gay di myspace..insaflah.. aku tak buat pun cara nak nasihat lelaki gay..hahahhaha..ok..ok..ade la gak aku nasihat pasal tuh...

yang lain-lain tu pon ok la  gak..hahahhahaa,,,,nie first tyme aku buat entri pasal keyword nie....
huhu...sori la sangat-sangat coz xdapat jejak ke blog korang..aku busy sangat..lagi-lagi bagi mereka yang cuma letak jejak kat shoutbox...tapi bagi mereka yang singgah,baca n beri komen...aku akan terus ke blog korang dan buat perkara sama...dun worry...:)





reading

19 comments:

  1. keyword?? huhu pasword x dak? :P

    ReplyDelete
  2. ferra....pasword tue ape plak???
    hhahahaha..ak xpaham3....ehehe

    ReplyDelete
  3. utmakan ape yg patut then bru la berblogging ;)

    ReplyDelete
  4. hehe.. tu maksod nye.. nape x tulis pasal pasword anda gak.. t boleh readers tlg post kan entry utk anda.. kate bz :P hahaha

    ReplyDelete
  5. sllu org suka tgk tjuk yg hot2 kn

    ReplyDelete
  6. senandung-
    taw xper...ak kne utamakan kesihatan n study dlu..huhu...:) nd nak masak wif my family....

    ferra-
    amboih..xmau la..private la blog aku ni..ehehehe

    echah-
    taw xper...aku tak sangke..ehehe

    ReplyDelete
  7. haha.. cara2 nk nasihat laki gay tuh yg paling xthn..

    ReplyDelete
  8. ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Kami DAtang Ziarah Blog Anda
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    uhhhhh cara nak nasihatkan para gay weehhhh bagus tu kalau diorang dengar cakap ko diorang akan insaf...

    aku pun sesejak ni agak sibuk sekali... kalau ko makan spegetti aku hanya dapat makan magie aje

    ReplyDelete
  9. hahah.. samalah kite lama xupdate.. mggu ni plak ada PPP..

    hahah.. mcm2 org cari skang kan.. hahah...

    ReplyDelete
  10. uit2, g study.. bg dpt AD lagi!! hehe..

    ReplyDelete
  11. mcm mana nak cari keyword tu ajarkan blh??

    ReplyDelete
  12. okaylah nih
    tak sepelik keywords nuff aku lagi
    hahaha

    P/S : Mari Makan Buah Tomato!

    ReplyDelete
  13. xpe nas,sibuk blogwalking mmg bagus pun,hehe,aku pun camtu gak,jarang update,update pun tutorial..btw ko nya link bawah header uh smart,jadi la.. ;)nas gila naik traffic kebaikan makan luar uh,tahniah beb.. ;)

    ReplyDelete
  14. hehe..

    pelik2 kan org search skrg nie..

    kdg2 gelak sorg2 je bila tgk keyword2 yg ada... hahaha

    ReplyDelete
  15. itu menunjukkan ... blog ni yang dah galemer semakin gelemer kan.. hehehe

    ReplyDelete
  16. hahaha.. mcm2 kan yg org dok search kat google tuh..

    ReplyDelete
  17. cane nk bwt kte tau ape keyword yg smpai kt blog kte?

    ReplyDelete

Thx sebab komen entri.. bagi mereka yang dari wordpress atau reader yang tidak mempunyai blog,boleh komen dengan klik pada name/url. then tulis nama dan/atau letak link blog korang dan publish comment :)
annonymous juga digalakkan memberi komen :P

Related Posts with Thumbnails