Pesanan Penaja

Tuesday, June 8, 2010

iklan ini so annoying!





        korang yang online mesti pernah ternampak iklan-iklan macam nie..iklan -iklan macam nie selalu terkeluar apabila kita mengklik sesuatu...entahla...selalunya iklan ini keluar dalam bentuk window kecil,kemudian iklan ini secara automatik menjadi besar. iklan ini bukannya jarang berlaku,malah setiap ary nas online,selalu keluar ads macam tue..


       antara kandungan iklan itu selalunya lebih kurang sama sahaja. perkataan tahniah,anda pengunjung yang bertuah dan dia suruh kita klik untuk mendapatkan apple ipad. persoalannya,kalau sehari online 5 kali dia 'cakap' kita pengunjung yang bertuah,ape kebende nie??? isk3...


lepas tue ade pulak tulis which one is female. alo bro,ingatkan mate aku nie blind ker sampai buat teka teki yang mana satu female. orang semua boleh cam lah...kan..kan...:P


    pastu ade lak test kita how high your IQ...yang menunjukkan nombor 74. isk3...nie bukan nak test IQ larr...ini nak test mata kita nie rabun warna ke tak....adooiii...ahaha...


     kemudian, yang paling 'mengancam' pandangan golongan adam ialah yang ader body scanner tue..nasib baik nas dapat print ladies yang masih berpakaian baju..kalau tidak...alamatnya nampaklah dua benda bulat tue..ehehe....nasib baik kartun tue cover dengan lengannya....huhu... dia suruh kita downloads software camtue,leh jadik ker???? kalu jadik,rase rasenyer nas nak cuba tak????? opsss..:P




pst-ahahaha....macam pengulas iklan lak saya nie.harap-harap internet browser dapat menghapuskan ads  nie..huhu..

23 comments:

  1. iklan ni drpd widget la bro
    widgeo nmenya
    sy pernah buat entri pasal ni
    meh dtg blog
    klik kat label 4 perkara dot dot dot
    tajuk 4 perkara punca blog kurang visitor

    ReplyDelete
  2. hahhahaa...btol2..benci btol.... x larat nk pangkah di bwat nye...

    ReplyDelete
  3. memang annoying.... kslo guna mozilla memang besar max kuarnya.... stengahnya iklan kureng senonoh skit...

    tapi kalo guna google chrome... hmmm tak kuar sangat...

    ReplyDelete
  4. hahah
    amboi nas!
    gatal ko yek!
    mane belajar neh???
    hahaha
    aku pon ade kene gak!
    tension kot!
    haish!

    ReplyDelete
  5. kie-yu-ye ker???? nas xwat widgeo pown kne gak...huhu...tensen2...okies3...


    dhada-ye ker.......maybe??? erk...


    sanandung-taw xper...ak pown tensen...huhu

    ReplyDelete
  6. yeye..slalu jer ade iklan nie..
    sakit aty btul kan..
    tiap kali bkak ade jer...
    so annoying!

    ReplyDelete
  7. reen-ahahahha....mne ader ar....huhu...mmg tensen kalu bende nie berlaku...nk wat cmne ag...:P

    uncle-ermmm...kalau chrome pown kuar gak..tp jrg berbanding ie n mozilla...huhu...

    ain-memang pown...slalu jerk ade...nak wat cmne agy....:(

    ReplyDelete
  8. hahahahah
    selalu weih
    time aku nak tulis dkt chatbox blog orang atau click post comment tiba2 jer menatang ni keluar
    hahaha

    ReplyDelete
  9. ermm..taw xper.....tensen tol.....ahahhaha.....

    ReplyDelete
  10. aiyyooo click kotak merah yang ade tanda pangkah tu dah lahh. :P

    ReplyDelete
  11. ahahahaha...tapi dye slali kuar ar...cmne ar xnk bagi kuar lgsung...huhu

    ReplyDelete
  12. entah pape je iklan tu...
    potong tol la...hahha...

    ReplyDelete
  13. ada software ke leh spam iklan nih?

    ReplyDelete
  14. mmg annoyin sgt.sgt.sgt..!!

    ahaaa~
    bengkek jep lo ads. tuh kua..
    hmm`

    :))

    ReplyDelete
  15. @nuyu-taw xper...potong stim ak jerk..ahahaha...

    @hans-xde kot...xthu ar..tensen2...huhu

    @cikcipet-ahaahahahha....sme ar....

    ReplyDelete
  16. yup selalunya benda-benda camni mengganggu blog orang...
    aku pun rasa bukan menyenangkan malah menyukarkan...

    ade tak cara nak nyah terus dari sakit hati sakit mata.. tesen..

    aku suka entry ni kalau ade ape2 infor lagi bagi aku yang tak tau ape tentang ni smua..

    ┌─┐ ─┐
    │▒│ /▒/
    │▒│/▒/
    │▒ /▒/─┬─┐
    │▒│▒|▒│▒│
    ┌┴─┴─┐-┘─┘
    │▒┌──┘▒▒▒│
    └┐▒▒▒▒▒▒
    └┐▒▒▒▒┌
    Peace no war...
    Sama2 la bagi sokongan atas usaha bersama ini..
    Kami mengecam kezaliman ISRAEL terhadap saudara Gaza http://firestartingautomobil.blogspot.com
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. ┌─┐ ─┐
    │▒│ /▒/
    │▒│/▒/
    │▒ /▒/─┬─┐
    │▒│▒|▒│▒│
    ┌┴─┴─┐-┘─┘
    │▒┌──┘▒▒▒│
    └┐▒▒▒▒▒▒
    └┐▒▒▒▒┌
    Peace no war...
    Sama2 la bagi sokongan atas usaha bersama ini..
    Kami mengecam kezaliman ISRAEL terhadap saudara Gaza http://firestartingautomobil.blogspot.com
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    bro maaf aku lama tak ziarah coz bussy skit lah

    beb aku memang menyampah coz pasal nak pangkah aje time nak jawab shoutbox dan commen box susahkan kerjanya memangkah aje

    ReplyDelete
  18. yeap.. bllg benci gila ngan pop2 window nie...!!! huh!!!

    ReplyDelete
  19. mmg sgt benci iklan tu... mcm suwey je

    ReplyDelete
  20. nice blog naz... keep up the good work :)

    ReplyDelete
  21. afzainizam-ermmm...tau xper...ahahahahha...nice peace...:P

    belalang n miss xyz-ermmm....geram gilak....ahahahha...xthu cmne nk buangkannyer...

    hasyim-thx hasyim...slalu lah datang ke blog yg x seberapa nie..ehehe

    ReplyDelete
  22. salam,i 'm back...
    At UPM again...
    Hahahaha.
    Ermmm...jika pasal iklan ni sab x ada komen...
    biasa lah mcm iklan tv gak...
    mana yg baik, leh guna,,,
    mana yg x elok just hindarkan.

    ReplyDelete

Thx sebab komen entri.. bagi mereka yang dari wordpress atau reader yang tidak mempunyai blog,boleh komen dengan klik pada name/url. then tulis nama dan/atau letak link blog korang dan publish comment :)
annonymous juga digalakkan memberi komen :P

Related Posts with Thumbnails