Pesanan Penaja

Wednesday, June 9, 2010

LISA SURIHANI PALSU DI FACEBOOK





 hmm...aik,tiba-toba nas sembang pasal hiburan....ahahaha...sekali sekala saja,hari ni pula pasal lisa surihani celup kat facebook. tak silap saya ada 2 pages seperti yang tertera di atas. mesti lisa tulen yang popular dengan drama bersiri adamaya dan filem lagenda budak setan hangin pasal ada orang yang menyamar sebagai beliau di facebook. lihat di atas betapa sewelnya penyamar lisa telah membuat ucapan terima kasih kepada para peminatnya, kelakar bila nas melihat ayatnya yang seperti budak-budak sekolah..ehehehe...bacelah sikit kawan..:)


     (ayat yang kelakar juga bagi saya bila lisa palsu itu menyatakan 'i miss u amani',entah sejak bila lah kamo pernah berlakon dengan amani tue,rasa-rasanya dia pon tak pernah melihat amani tue depan mata kot...ahahaha)


     yang ganjilnya,masih ada juga orang yang me'likes' lisa pnyamar nie,sampai dua ribu lebih...allo,takkan orang yang likes page dia nie tak perasan kot,takkan lisa yang popular tue cuma dua ribu aje yang likes dia??...ini mesti kes pengguna likes pages,kemudian tak tengok betul2 page dia nih..huhu..jom lihat gambar di bawah pula,






    gambar di atas paling membuatkan saya tergelak..bukan ape, si penyamar ini cakap 'minggu ni banyak sangat shooting'..ahahaha...sejak bila kamo shooting,hah?? yang peliknya,ada juga peminat lisa memberi komen kat dia..huhu...lantak lah...:P








     gambar di atas pula,satu lagi lisa surihani palsu, yang ajaibnya,dia baru aje joined facebook. wah,takkan da popular belum ada facebook lagi..?? ehehehe... tapi walaupon 'lisa' baru join facebook,ramai juga yang likes dia nie, sampai 12 000+ fan..hehehehe.... kesian juga kerana ada juga kawan nas ter'likes' 'lisa surihani' nie...hehehehehe....xper2,saya sudah tutup muka dan nama korang.




     haa...ini lah baru lisa yang betul,sampa ader  367512 peminat buat masa sekarang, rasa nas,lisa surihani lah artis di Malaysia mempunyai ramai fans kat facebook..huhu...keep it up..(nas xpernah tgok adamaya n legenda budak setan...ekekeke..)

34 comments:

  1. wah.. byk betul pngetahuan die psl lisa ek :)
    peminat setia ni. hu3

    ReplyDelete
  2. biasalah ada org nak tumpang glamour tu..kasi chan lah bro..

    http://myvitrd.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. ni satu lagi no komen...
    jarang tgk tv...
    hahaha...
    apa pun rasanya nash lagi popular...
    ehem...

    ReplyDelete
  4. Rupa-rupanya ko ni peminat lisa yer..Sampai cari FB dia.. Hahahahhaha

    Kalau dapat no fon.. kongsi2 ye...

    Manalah tahu dgn no fon dia leh bg id ym.

    Nnt leh la webcam..Ahaks...

    OOpss nakal pulak

    ReplyDelete
  5. @tuan punya-bole aje....ahahahahha......:P


    @aqamz-xder lah...juz usha2 artis aje....xde la minat sgt..bese2 aje...huhuhu...

    @fiesha-ahahaha....artis mst ader fb palsu...xthu ar nape...ahahaha

    ReplyDelete
  6. @sab-ahahahaha....nas pown mne ader tgok citer adamaya n lagenda budak setan,huhu,just usha2 artis ajer...ekekeke..mane ader nash popular....huhu....

    @ayie-minat skit2 ajer...ehehehehe...rmai agy peminat dye,smpai 300000++ fhone? xde ar beb...ahahahaha...webcam??? nta lar...kalu dye kasi? ehehehe

    ReplyDelete
  7. Haha mcm2 lah mereka ni . Teda kerja la tuu ;P

    ReplyDelete
  8. pergh!
    tinggi btol cita cita nak jadik lisa surihani!
    cam neh aku nak nyamar jadik fasha sandha laa!
    nesti ramai hentam aku!
    hahaha

    ReplyDelete
  9. dhada-eheheheheh.....taw xper.....buang mase ajer....


    sofee-cita2 besaq tue.....ahahaha...ang try lah jd fasha,mst nanti kne kutuk oleh peminat ajer...ekekekeke....taw xper...

    ReplyDelete
  10. nasib baek terlike yg tulen~

    ReplyDelete
  11. alamak...nak kena check nie....

    ReplyDelete
  12. nuyuena-ahahahaha...bagus2 kamo peminat lisa gak?? ahahaha


    riz-alamak...dangerus nies...ekekeke...chek3..

    ReplyDelete
  13. hee~boley la..xde r smpai minat giler2..die chantek maa~

    ReplyDelete
  14. lol, lisa tu comel kot. ada fake pulak.

    ReplyDelete
  15. fana-taw xper...mst ade org nk tiru..ahahahha


    nuyu-sma ar......dye cun...:)


    faizz zul-aah,comel.....fake tue ape lak? huhu

    ReplyDelete
  16. loh
    kan lisa tu berlakon dengan amani dalam Adamaya
    sah2 la dia penah jumpa
    aiyak
    tapi pasal betul ker tak itu fb dia Wallahualam
    yang tahu twitter dia memang betul lah

    ReplyDelete
  17. memang lah,tapi yg lisa di facebook palsu tue dia ckp dia jmpe amani,mane ader....yg lisa betul ajer yg jmpe...huhu

    ReplyDelete
  18. owh
    si lisa palsu rupanya
    hahahahha

    ReplyDelete
  19. hahaha... sengal kan.. gelak gak bile terjumpe dulu...

    ReplyDelete
  20. hahhaa...nash xnak ngaku la 2 peminat setia lisa surihani...hhahaa..=p...pape pon aku mmg minat die..hehehe

    ReplyDelete
  21. hans-yelah.....bce ar artikel nas btol2...ahahahah

    masturah-ekekeke...memang sengal...lebh2 agy ble aku tgok kata2 dia tue..

    biela-xde la minat sgt,juz wanna 2 sharing wif u allz...ahahhaha...

    ReplyDelete
  22. hmmm.. kadang tak leh nak caya sangat kawan dari alam maya ni... :)

    ReplyDelete
  23. nash, mana hang punya cbox/chat box?

    ReplyDelete
  24. Eh, ak pun dah lupa join group Lisa yang mana. Haha.

    ReplyDelete
  25. kesian kat pminat yg trtipu.. mcm2 la dunia skg..

    ReplyDelete
  26. mia liana-taw xper.....kita nie ikot aje...tanpa selidik dulu..

    sabri-tgok shoutbox yg terselit kat tepi...


    mr dee-ahhha....sila check cpat2...ekeke

    yua zawa-taw xper.....

    ReplyDelete
  27. salam ziarah..
    huhu, ni payah jadi glemer nie..
    kebetulan baru lepas teng0k Lageba Budak Setan semalam ;)

    ReplyDelete
  28. cuba check face'boobs' nora danish tu palsu ke tak!

    ReplyDelete
  29. peacock-taw xper...tu ar tensen gak...huhu..


    azrai-huhu....kalo jd glemer mst ade yg nk tumpang gak...ahahhaha


    stiffler-palsu!!!

    ReplyDelete
  30. ye ke dorg ni nyamar jdk lisa? mn awak tau ye? hehee..

    http://amalinaali.blogspot.com

    ReplyDelete
  31. amalina-ahahha...xkn friends diowg sikit sgt...

    ReplyDelete

Thx sebab komen entri.. bagi mereka yang dari wordpress atau reader yang tidak mempunyai blog,boleh komen dengan klik pada name/url. then tulis nama dan/atau letak link blog korang dan publish comment :)
annonymous juga digalakkan memberi komen :P

Related Posts with Thumbnails