Pesanan Penaja

Friday, March 4, 2011

Tolong Berikan Aku 'Mood' Berblogging Semula...


Salam rinduan semua. Ini kali pertama aku tidak berblog hampir dua minggu lamanya. Ini disebabkan dengan tugasan dan test yang terlalu banyak sehinggakan aku xmampu nak on9 termasuklah facebook. Namun,sejak habis je 'bebanan' aku, mood aku untuk berblog masih tak mampu datang. lagi-lagi aku dah tulis sekerat 3 bakal entri untuk publish nanti tapi mood aku seakan tak 'mampu' nak mengatakan aku ni sudah mula 'xde mood' nak berblog. Idea cepat putus katakan.. hu3...

Korang.. ade tak yang sapa-sapa yang boleh bagi idea pasal entri kali ini??? hehehe.. mintak tanya kat korang pulak kan. Owh,yea.. Bagi mereka yang blog masih aku tak berblogwalking.. aku akan berbuat demikian ASAP serta mereka yang telah follow blog yang tak seberapa ini.. Thx.. Nanti bila aku betul-betul ade mood baru aku berblog betul2 :P

reading

41 comments:

  1. mid term, biasalah tu,
    ce try kupas pasal politik kampus kat UiTM.

    ReplyDelete
  2. take ur time,nak menaip entry mesti kena ada mood,kalau tak ada mood pasti entry yang ditulis tak berapa nak best,saya pernah kot rasa cam tuh,even dah taip awal2 kat opis pun tapi oleh kerana tak ada mood entry tu tak dipublish pun...

    aja-aja figthing =]

    ReplyDelete
  3. bkn ko rajin dr aku ke update blog? aku pon uitm gak keje byk, test, projek melambak2..ahaha

    ReplyDelete
  4. bese la tu kan.... kekadang mood pom xleh nak jangka...btw, berblog no 2, yg penting ur study... chaiyok!~

    ReplyDelete
  5. @MATAHARI tu la pasal.. erk.. politik kampus.. uitm ni kurang la pasal politik2.. hahahahaha
    lagipun xminat nk kupas pasal politik..nt ade yg xpuas hati..

    ReplyDelete
  6. @Cahaya Kehidupan thx atas nasihat.. hehehe... tu la pasal.. nanti org mst kata kita ni meraban plak.. hhehehe

    ReplyDelete
  7. @.sweet-ants. ek? hehhee.. tp aku rasekan aku ni macam da lama xberblog la..walaupun xsampai 2 minggu :P

    ReplyDelete
  8. @: husna : betul tu.. aku sejak akhir2 ni aku suke stadi n main game plak :P

    ReplyDelete
  9. kena pegi bertapa dulu kot baru dpt mood tu. hahha. *_*

    ReplyDelete
  10. Nah! aku kasi. hehehe

    aku nak update slalu, tapi aku ada exam hujung bulan ni :(

    Doakan!

    ReplyDelete
  11. jap...tengok sok kabor, politik...bukak internet, blog whore...kat facebook, eh..aku takde facebook..taktau...

    betul la ko cakap..takde idea...apa kata ko pergi tengok review blog ko kat Kerat Senget...mana tau dapat idea....


    Gorengbaek - Kemahiran berfikir

    Hangit Habis dah - Aktviti waktu aku bosan...

    Kerat Senget - fyezrahman.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. @RIANerk..bertapa ek? gunung mana aku kene daki pasni?? :P

    ReplyDelete
  13. @iqbalsyarie kasik ape iqbal? xnampak pon :P

    ReplyDelete
  14. @Along Tapa hahaha... kekadang bila baca paper atau bukak fb.. aku xde idea plak.. hahaha.. kerat senget? orait2..

    ReplyDelete
  15. hmm..apa2 pun sama2 banyak membaca, baru banyak idea datang ketika menulis, mungkin bila banyak membaca, mood utk respon sesuatu isu datang, so bloggingla hehe

    ReplyDelete
  16. Salam admin,

    Cubalah cari persoalan-persoalan yang ditimbulkan diforum.Mungkin dari situ boleh dapat idea dan mood untuk menulis di blog.

    ReplyDelete
  17. yea, nak update blog mmg kena ada mood..
    kadang2, klo sy dah xde idea nk post pape, gi la bw ke, xpun join forum ke, utk cari idea..

    mmg lama gak awk xupdate blog..
    tp jgn la snyap sunyi sgt..
    k..
    :)

    ReplyDelete
  18. lek r dlu...refresh blik ur mind. biasa r student.. take some time, free ur mind n kumpul bhn2 untuk blogging..

    ReplyDelete
  19. @nas xyah gunung2 lah. tu zaman lame. skg ni, pegi je atas bangunan mana2.
    hahaha

    ReplyDelete
  20. wat persoalan psl kenapa fariehan ibrahim terlalu comel sgt?? haha! ;pp
    larikkk

    tke ur time oke beb!
    work come 1st. ^^

    ReplyDelete
  21. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Maaf kerana lama tak berkunjung yerrr .. kerana ade masalah pada laptop aku..baru hantar repair lerr...

    uihhhhhh ko bolehhh
    boleh punya
    sebab ko mmg terbaik
    ko boleh punya
    semangat masih membara
    ko bole punya
    idea cetusan minda ko
    masih mantap

    cayoooooooookkkkkk......

    ReplyDelete
  22. take your time nas...
    everything will be ok soon..
    huhu..ninie yakin nas akan dapat wat satu entry gempak gler ah t...
    gud luck bro :)

    ReplyDelete
  23. Jangan dipaksa otak itu kalau tidak mahu keluar ide untuk menulis entri. Nanti apabila ilham datang tidak menahan pula :-)

    ReplyDelete
  24. alaa..ak tertunggu2 tau entri3 ko yg best2.hehhe...tulis je.semua ak suka baca.

    ReplyDelete
  25. @tengkorakemas betul tu.. membaca banyak bagi idea tulis entri :)

    ReplyDelete
  26. @PakarBuahPinggang wslm.. insya-Allah... akan ku usahakan..

    ReplyDelete
  27. @zt-zati betul tu... buat masa ni aku ketagih men game.. tu la pasal aku da berkurang berblog.. hu3

    ReplyDelete
  28. @[k]o{q}i[n] orait2... student kene la fokus pada study 1st.. baru berblog kan :)

    ReplyDelete
  29. @RIANhehhee.. kat bangunan ni bising la... takut ganggu tumpuan :P

    ReplyDelete
  30. @FariehanIbrahim [LBC] hahhaa.. itu pun bleh jadi persoalan ek? hohoho

    ReplyDelete
  31. @Afzainizam xpe..sebab aku pon lama xberkunjung...
    xde la terbaik pon.. hehehe

    ReplyDelete
  32. @ninie_azriena insya-Allah ninie.. hehee... harap2 gempak la :)

    ReplyDelete
  33. @akubiomed betul2.. kadang2 ilham datang banyak sgt.. kadang2 ilham langsung xde :P

    ReplyDelete
  34. @echah mashuri bagus3..hhehehe.. tapi entri aku bese2 je,... :P

    ReplyDelete
  35. 2 mgu je, kira rajin r tu.
    (dah lama aku tak lepak sini)

    ReplyDelete
  36. amik masa.. jangan terlalu memaksa... k!!

    ReplyDelete
  37. huhuhu
    lme tu..
    x pe2 amk feel blog tu..
    kot2 dah msuk ha confirm ko akn berminat semula

    ReplyDelete
  38. actually aku suke baca blog org tak kiralah org tue sapa, but aku tak berapa gemar sngat menaip2 nie...sebab penat and masa aku banyak dihabiskan dgn banyak perkara lain....so...bagi 5 sebab apa yang best and menarik pasal blog..tq...

    ReplyDelete
  39. emm MR.LETTERs, berblog la semula, sebab dari sini aku dapat banyak idea + dengan info huhu... =) .. lagi pon blog ni la buat aku tak sunyi baca blog org lain yang best =) termasuk la blog MR.LETTERs...

    ReplyDelete

Thx sebab komen entri.. bagi mereka yang dari wordpress atau reader yang tidak mempunyai blog,boleh komen dengan klik pada name/url. then tulis nama dan/atau letak link blog korang dan publish comment :)
annonymous juga digalakkan memberi komen :P

Related Posts with Thumbnails