Pesanan Penaja

Thursday, December 23, 2010

Aku Terus Memegang Sesuatu di Seluar Dia(18sx)


Maaf la sebab aku tidak blogwalking selama seminggu sebab aku pergi kampung,so aku tak boleh la nak online,Nanti aku singgah ke blog korang balik ea..I promise. Erm,apa kata bace entri aku nih~

     Pada satu malam,aku tengah 'syok' stadi sampai mata aku merah-merah,semasa kerja rumah nak habis,tetiba je dakwat pen aku dah habis, terus hilang mood aku nak teruskan belajar,lagi pun malam dah larut,baik aku tido jerk...Bila nak pergi tido,aku terpandang kawan aku yang tengah syok tido dengan cuma berseluar pendek(boxer) je. Tersenyum aku melihatnya, comel..hehee... Ade lagi..klik read more~

     Tiba-tiba aku terpandang sesuatu di seluar kawan aku nih,'terselit' satu benda yang menarik perhatian aku,aku terus perlahan-lahan menuju ke kamar kawan aku . Aku terus mencapai 'batang' itu yang cuma kelihatan bahagian 'hujung' yang seakan tersepit di seluar pendek dia sambil melihat dia dengan hati-hati. Bukan apa,aku buat perlahan-lahan sebab dulu pernah mengerakkan dia dari tido,dia terkejut sambil memarahi aku kerana aku ganggu dia tido.

     Dengan berhati-hati aku memegang batang yang sepanjang 12cm itu dan menarik perlahan-lahan dan yeah,I got It! hehe...Tetiba kawan aku terkejut dan bangun dari tido,

Hoh!!!

      'Ko buat ape ni nas???' Aku dengan tersenyum berkata 'nak ambil batang PEN la ni' terselit pulak kat bawah seluar ko,aku amek dengan slow-slow takut ko terjaga plak'. (Maklumlah,kawan aku ni tertido sambil study)  'Owh' kata kawan aku sambil sambung tido......
Maka aku terus tak jadi tido dan terus sambung stadi..hehehehee

p/s- jangan fikir bukan2 ea....erks..lawak tak? sori la kalau tak cukup lawak..hehehehehhehehee


reading

84 comments:

  1. hahaha... bleh plak ko kate "comel" mase kwan ko tido pkai boxer... adoyai... nakal r ko...
    p/s: pnjg nyer btg pen ko... smpai 14cm... hehee

    ReplyDelete
  2. @::ienafazlyna:: kah3...saje je..entri nie je intro cm 'pelik sket' :P

    ReplyDelete
  3. @myFirdaus hahaha...xsalah kan? xkan nk cakap huduh kot......erks...pen tuu..
    err..aku xukur...hahahaa...aku dah ubah kepda 12cm..ok x?

    ReplyDelete
  4. Hehehe.
    Dah agak dah ni, mesti ade bende lain.
    Good job dude!

    :)

    ReplyDelete
  5. @Judiene hahaha...takkan la aku sanggup buat bende cm2...hehe

    ReplyDelete
  6. @Muhammad Safie hehehe...tajuk pon aku da tukar 2x sebab kedengaran lucah sangat..hu3

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. ngeh3... lawak2.. tapi aku dapat rasakan aura batang pen tu:)

    ReplyDelete
  9. @ADfeez eh..nape delete komen kow? hu3

    ReplyDelete
  10. @Kimie Hashim mane ader!!! hahhaa..eh..kmie da berblog daaa

    ReplyDelete
  11. @Zuewairy aura pen itu??? erks..maksud ko??

    ReplyDelete
  12. kahkah..tak boleh blah..hampir saja aku mahu mengatakan kamu gay dong..ekeke..tiba2 cakap indonesia..kidding je ye :)

    ReplyDelete
  13. mcm2 la..
    nyway dah agak da..
    hehe

    ReplyDelete
  14. haha. hape la nas. prihatin betul ngan pen yg terselit tu ye.

    hahhaa.

    ReplyDelete
  15. hahaha....ingt ko minat kaum sejenis dah tadi..hukhuk;p

    ReplyDelete
  16. comel jelh ko neh!
    hahaaha XD

    auww~ auwww~ ayt mengurat.

    ReplyDelete
  17. Cis!
    Ntah pape je ko ni nas..
    Wat suspen je..

    ReplyDelete
  18. murni betul hang..tak mau mengejutkan kawan yg telah lena..jgn salah sentuh

    ReplyDelete
  19. @Hamizah Syamimi Supian hahaha...xper2..ckp indon pon xper..asalkan jgn ckp aku nie gay suda..haha

    ReplyDelete
  20. @zati-zt dah agak bende tue pen ker atau dah agak bende nie mmg saje2 je? hehe

    ReplyDelete
  21. @soffea hehehe...demi nak sambung stadi la punye pasal

    ReplyDelete
  22. @echah mashuri xde maknenyer..ramai lagi perempuan echah..haha

    ReplyDelete
  23. @fariehan ibrahim comel? aku xletak pon gambar aku..hahaha

    ReplyDelete
  24. @IMANSHAH hahaha..tu la..salah sentuh bahaya plak jadinya..:P

    ReplyDelete
  25. Haha,apa da,geli geleman aku baca XD

    ReplyDelete
  26. adeh..menakutkan tadi..naseb bek hanya pen..ish ish

    ReplyDelete
  27. Salam bro,diawalnya cerita ni memang 18 sx,tapi dihujungnya boleh jadi U pulak,hehehehe.Sesuai untuk bacaan umum.

    ReplyDelete
  28. hahaha....tak logik la kalau 'batang' panjang 12 cm... kalau batang tu yelah kan? :P

    Entri Terkini
    Bila Kanak-Kanak Mengejar Populariti

    ReplyDelete
  29. teruk sangat kalau depa buat begini.

    ReplyDelete
  30. err.. komen ats macy ni ape yg teruk

    ReplyDelete
  31. hehehe..nas2...

    adoi lama xjenguk sini...

    ReplyDelete
  32. haha saspen je..penuh berhati-hati ko tapi kantoi gak..:P

    member ko pun nampak dah cuak dah

    "ko buat ape ni Nas?" XD

    ReplyDelete
  33. @Aideal Fitri hehehe...aku pon kekadang bila fikir balik geli plak :P

    ReplyDelete
  34. @Along Tapa a...ala,aku amek batang pen tu sementara je..dia tido laa

    ReplyDelete
  35. @Rahsia Buah Pinggang Sihat supaya nak bagi orang yang masih bawah 18 tahun 'gatai' mata bace entri nie :P

    ReplyDelete
  36. @Afizzader jerk...cuma batang pen yang limited edition..aiii...faham2 je si afizz nie :P

    ReplyDelete
  37. @maCytu la pasal..aku pon xpaham..ghahaha

    ReplyDelete
  38. @tengkorakemas hak3..cuak takot aku mengaa2kan dia..hahahah

    ReplyDelete
  39. haha.. boleh wat lawak lagi ni.

    ReplyDelete
  40. @Adamhehehe..saje jer...cuma gurauan :D

    ReplyDelete
  41. Nas in cerita versi gay ker? Jangan Nas create kontroversi nanti masuk suratkhabar muka depan :-)

    ReplyDelete
  42. uishhh..saya gay,saya ok! haha

    ReplyDelete
  43. @akubiomed kah3...mane ader....jalan citer awal2 je nampak cm gay..haha

    ReplyDelete
  44. @rizal jabai ghahahaha...mmg lucah..tp last2 xlucah :P

    ReplyDelete
  45. ish2.. pikir bukan2 diaorang semua nie.. hehe... aku positif jer..hehe

    ReplyDelete
  46. hebat stdy sampai dakwat pen pon boleh habis.. kalau aku dawkt tak abis tapi pen yg rosak ! hee~..

    tpi cite kau sengal sehh !

    ReplyDelete
  47. ★(◣_◢)★(◣_◢)★(◣_◢)(★◣_◢)★
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ★(◣_◢)★(◣_◢)★(◣_◢)★(◣_◢)★
    Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah... Sorry bebanyak agak ketinggalan lah banyak entry kamu... coz banyak hal sibuk ngan bagai-bagai urusan lah... Sorry...
    maaf bebanyak dahhhhh......

    wooooooo ko pegang pen orang masa kawan ko tidorrrr...


    woooooo kalau aku lahhhh ko makan penampar aje ....

    tak ade lahhh so ko balik kampung lah sekarang ni.... aku baru aje balik dari kampung sekarang musim kenduri kawin tu yang aku cuti balik kampung

    ReplyDelete
  48. ★(◣_◢)★(◣_◢)★(◣_◢)(★◣_◢)★
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ★(◣_◢)★(◣_◢)★(◣_◢)★(◣_◢)★

    EEEMMMM sudy sampai dakwat pen habisss dahsyat aku dulu study tak pernah dakwat habis pun.... tak pernah nak study itu yang dakwat kering macam tu aje

    ReplyDelete
  49. @Zikri Husaini hehhee..baguslah..aku harapkan org cm ko la :P

    ReplyDelete
  50. @Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza hahahha...tu la pasal..sampai abes secara tetiba jerk...hahhaa..mmg sengal :P

    ReplyDelete
  51. @Afzainizam xper2..its ok..
    huhu...pen aku gak..dia pinjam aku punyer..hahaha...
    amboi..jahatnyer ko..hahaha
    aku skank nie da balik dr kampung da~

    ReplyDelete
  52. @Afzainizam hahaha...ntah tetiba je dah abes dakwat~

    ReplyDelete
  53. salam nash...lihat blog sab...ada tag give-away...buat yer...tq

    ReplyDelete
  54. hoho,, ingat cite ape tadi.. lawak gila.. seriously!

    ReplyDelete
  55. hebat siap ukur lagi panjang pen .. hehe

    ReplyDelete
  56. hahahhahahaa...xleyh bla entry neyh..huhuhuhuh

    ReplyDelete
  57. @Nur SyafiQaH ZulkiflY hahhaa...xde la sampai lawak gile..hehehe

    ReplyDelete
  58. @mySheiRa keh3...saje je...harap2 xde orang yg rase entri nie gay :P

    ReplyDelete
  59. ok cerita mulanya creepy, turn out cerita lawak. Pffft, suspen abeh^^

    ReplyDelete
  60. @Pojan hahaha.beselah..aku xmau la tulis entri 18sx cm2~

    ReplyDelete
  61. @░♥si lampu neon♥░ keh3..saje je bikin gempak yg xseberapa gempak ni

    ReplyDelete
  62. seb bek ko xkne pelempang...hihihi

    ReplyDelete
  63. @Ariz Abdullah aaa..jangan pelempang saya..waaaaa...hehehehhee

    ReplyDelete

Thx sebab komen entri.. bagi mereka yang dari wordpress atau reader yang tidak mempunyai blog,boleh komen dengan klik pada name/url. then tulis nama dan/atau letak link blog korang dan publish comment :)
annonymous juga digalakkan memberi komen :P

Related Posts with Thumbnails