Pesanan Penaja

Monday, August 23, 2010

kami berdua-duaan di atas katil sewaktu ketiadaan housemate! (18 SX?)

     katil bujang aku nie lah jadi saksi peristiwa ini!


     entahlah aku tak tahu mengapa dia asyik usha-usha aku jerk sewaktu terserempak dengan dia semasa aku balik ke hostel aku. Muka dia macam kesian jerk,kadang-kadang merenung aku dengan wajah kasihan. Aku cuba buang-buang perasaan itu sebab dia pon se'jantina' dengan aku. Begini ceritanya,semalam aku balik dari sembahyang tarawih,dia duduk kat tepi tangga merenung aku dengan tajam..adusss...dah la aku seorang-orang nie,housemate aku semua tak balik lagi dari tarawih sebab mereka sembahyang kat masjid negeri.


     Lepas aku masuk kat rumah,aku terus g tandas nak lepaskan hajat..lepas aku keluar dari tandas,aku jalan-jalan ke bilik aku yang terletak di ruang tamu,terkejut aku bila si mamat nih dok dalam rumah aku,selamba jerk dok kat atas lantai sambil merenung aku..lorh...aku lupe nak tutup n kunci pintu tadi! isk3..tetiba dia merengek manja....aiyyakk..merengek plak ko....macam nak halau jerk tapi kesian pulak kat dia. aku bawa dia dok atas katil aku,takkan dok kat lantai kot...


     Tapi...aku belai-belai dia,belai badan dia yang sungguh sedap dipegang dan diramas..aik..suke pulak aku..yelah,masakan tak suke kalau dia comel sangat! huhu..dia merengek lagi...............dia belum makan lagi ker????? tapi aku xde la makan yang ader....sewaktu aku usap2 kepala dia,tetiba dia gigit tangan aku!! damn! tak sakit pon......tetiba pintu bilik aku di ruang tamu terkuak..........


     housemate aku cakap kuat2.. 'nass!!!!!!!! ape yang ko buat tuh.....????' mungkin dia terkejut time tue aku dengan dia berdua-duaan di atas katil bujang aku....tapi aku buat derk jerk...apatah lagi mamat tue masih lagi syok menggesel badannya kat badan aku...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

     "comelnyer kucing tuh.......pehal ko bawak masuk kucing tue???? karang dia berak merata-rata baru tau"..mamat nie(kucing) masih lagi syok menggesel badannya sambil merengek (mengiau)....dia pon terus datang dan usap-ucap kucing comel nie yang selalu berkeliaran di ruang legar asrama aku..miau..miau.......:)

     gambar nie diambil bukn kat hostel aku,tp kt tempat lain
     
     hah..ape yang korang fikirkan time bace perenggan awal2? hahahahahah...mamat tue rupe2nyer kucing!!! hehehee...tapi comel kan??? huhu....jangan fikir bukan2 lak....keh3 :)

pst:nama dan masa tue telah diubah,tapi tempat n kucing itu yang betul.


reading

51 comments:

  1. hahaha..! dah agak dah , mesti ending dia pelik sikit. Yang tak tahannya kat labels tu gi letak 'gay' pulak XD

    ReplyDelete
  2. haha senget je lah.geram je bace :P

    ReplyDelete
  3. haha,,,da agak da kucing,,,hahhaa,, :)

    ReplyDelete
  4. ceh mmg tak sayang binatang le klu kita biarkan dia cam tu jer heee..

    haiwan kucingkan kesukaan dan peliharan Nabi kita Muhammad S.A.W.

    ReplyDelete
  5. haha..nas2.. da tau pun ending die kelain..tp awal2 memang suspen sket.. :)

    ReplyDelete
  6. hahahahahaha! aku dah agak dh! nice!

    ReplyDelete
  7. ish..ish..bahaya betul entri macam ni bulan puasa gini..

    ReplyDelete
  8. haha.
    nas nas.
    tajuk nak bikin kontroversi je. =p

    ReplyDelete
  9. hahahaha dh agk mst kucing..wlpn fara tkt kucing,tp kucing 2 ttp cute..

    ReplyDelete
  10. kah3.. kucing rupenye!!~ hahha

    ReplyDelete
  11. dah bial baca tengah2 entri gua dah agak dah...

    hahahaha

    ReplyDelete
  12. hehe kucing... apa lagi nash.. jagala.. kucing tuh..

    ReplyDelete
  13. alaa...mcm la akau tak dpt agak :)
    nice try bro,tapi ko terlalu baik utk jadi 'nakal' hehehe

    Cerita terbaru di blog: Ya,sayalah yg nak kawin tu...

    ReplyDelete
  14. nas!ko cakap gesel2 tu ak da agak!itu kucing ohhhh..heeeeeeee
    yay!betul tekaan ku..blanje sahur!

    ReplyDelete
  15. x pk pape pun ..dah agak dah mesti binatang..hehehe

    ReplyDelete
  16. hahaha...intro boleh naik bulu roma...hehe

    ReplyDelete
  17. hahaha...intro boleh naik bulu roma...hehe

    ReplyDelete
  18. kucing rupanya ingatkan tikus...hehe

    ReplyDelete
  19. gila gedik nash woi !!!
    ingatkan apa tadi..btw, kucing uh comel..(aku dah agak, takkan ko nak cter benda xleh bla) hahahahaa..

    ReplyDelete
  20. haha.mesti seronok dok berdua ngan kucing kan.hee.:)

    ReplyDelete
  21. Btul ckp iqbalsyarie..kamu terlalu baik utk jd nakal..sbb tu kami sume xtertipu..ahaha..comel kucing tu..kat umah ain pn byk kucing.. :)

    ReplyDelete
  22. huhu....
    kucing yang beruntung...siap bawak dok atas katil ...

    ReplyDelete
  23. hahaha.da agak gak!huk2.xkan la nas nk wat bkn2 kan.haha.

    ReplyDelete
  24. kat mawar juga ada kucing2 nie semua n lg cumel hehehehehe

    ReplyDelete
  25. ish3..kau ni.jgn berasmara dgn kucen ni sudahla..haha

    ReplyDelete
  26. first part baca teros agak kucen..hehe
    sape nama mamat tu?

    ReplyDelete
  27. hahaha..
    pemes sang kucin tu oke..
    hehehe

    ReplyDelete
  28. kehkehkeh.. cess! nangis den baca entry ni.

    ReplyDelete
  29. teringat kt kucing ku yg hilang...

    ReplyDelete
  30. dalam kes ni... berempat berlima pun OK jer.... abu hurairah si nas ni...hehehe

    ReplyDelete
  31. hahaha
    nakal kamu ya nas!
    wat saspen ja

    ReplyDelete
  32. dah agak dah
    mesti kisah pasal kucing
    hahahaha

    P/S : Digi Sayang Aku Agaknya! Hahaha

    ReplyDelete
  33. Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..
    ♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
    ♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
    ----==--Ramadan Mubarak---==----
    أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
    (_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
    ♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥
    Salam ramadan Al Mubarak..
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    adoiiii potong steam betul bila baca aje ada aje suspen... hah kucing.... aahaiiii itu kucing betina ke jantan ye

    ReplyDelete
  34. haha. gatal. lawl. ehem2. ngn kucing upenye. pussy cat. lalala.hahaha.

    ReplyDelete
  35. ceyt... aku nk lyan stim... opssss.. ngee

    ReplyDelete
  36. haha . nice nice .
    ^_^
    tapi , kenapa letak labels GAY kat bawah tu?
    hehehe

    ReplyDelete
  37. @myFirdaus hahaha...pulak....gilo ke nie :P

    ReplyDelete
  38. @KERDILDESA ntah...aku saje2 kot...sebab permulaannya cm gay sket :p

    ReplyDelete
  39. @orange.shaker keh3.....adesss...tak suspen la entri aku nie... :P

    ReplyDelete
  40. betol ker kucing...
    haha... sejak bile plak kucing digelar mamat kan....

    ReplyDelete
  41. @amirul mukmin kucing jantan aku panggil la mamat...hahahhaa

    ReplyDelete
  42. masih banyak lagi kucing kat kolej jati nih ha,ha aku buat dek je kat kucing nih..nti dah sayang susah lak nak lepas..cerita ni psl kucing mmg dah agak dah ha,ha

    ReplyDelete

Thx sebab komen entri.. bagi mereka yang dari wordpress atau reader yang tidak mempunyai blog,boleh komen dengan klik pada name/url. then tulis nama dan/atau letak link blog korang dan publish comment :)
annonymous juga digalakkan memberi komen :P

Related Posts with Thumbnails