Pesanan Penaja

Thursday, July 22, 2010

ukiran buah-buahan yang menarik



Biasanya buah-buahan bila kita beli terus basuh dan makan... tapi bagi mereka yang berseni, mereka boleh mengubah nuah-buahan yang kelihatan biasa jerk kepada bentuk yang memang cantik.... malah pengukir buah-buahan memang mendapat permintaan tinggi dikalangan pihak orang yang bakal melangsungkan perkahwinan anak mereka dan bayarannya memanglah agak lumayan. jom kita lihat kecantikan ukiran buah-buahan ini.....:)











pergh..memang unik la ukiran buah tembikai nie......thumbs up la...






biasanya kita lihat ukiran buah tembikai nie kat majlis pengantin...






mantap giler ukuran ukiran buah...err...silap..bukan nie la nas!!! ehem2!! :P






hah...cantikkan ukiran buah betik nie..sekali pandang macam ukiran kayu pulak...






eh..pehal pulak epal ijau yang aku makan nie ade kat sini hah????






pergh.....sekali epal ijau nie....sekilas pandang xmacam langsung buah epal...:)

reading




20 comments:

  1. ho ho ho.. kreatif..

    especially gmbr 1st..

    nak makan boleh?? hee

    ReplyDelete
  2. reen-
    mmg aku nie gatai pon..ahahahaha..sje jerk...kui2..:P

    aien raz-
    ehehehehe..taw xper...mmg kreatif.....bole aje makan..ahahahhaha

    ReplyDelete
  3. Wahhaha...menarik sgt22!!!semua menarik termasuk yg nakal sikit tu..haha
    Post baru:Jadi Bos.Mau?

    ReplyDelete
  4. iqbal-amboi..gatai gak ko nie..hhahahahhaha....tutup mate tuh..eheheh

    ReplyDelete
  5. gil arh. kreatif betol orang yang wat ukiran ni. salute arh. :)

    ReplyDelete
  6. uish... tembikai jadi bunga tuh aq nak hidang kalau aq kawen nanti r... supaya orang x makan... cantekk wooo... ngeh3

    ReplyDelete
  7. hahhahha...mula2 ukuiran tetiba lak ukiran ek!
    trserlah kgtlan disitu..hiihih

    ReplyDelete
  8. kalau dah ukir lawa2 syg plak nak makan nnti.

    ReplyDelete
  9. 2 kali pandang suri terung ngap! heeheee

    ReplyDelete
  10. eh epal ijau tu aku pun bleh ukir camtu
    keh keh

    ReplyDelete
  11. bagi hadiah kt org masa kaen syiok nih , bajet kaye. keh3

    ReplyDelete
  12. nombor satu menakutkan.. nombor tiga lucu!! hehehehe

    ReplyDelete
  13. cantik.. sungguh kretip mereka2 nie.. dan juga anda.. hehhehe..

    ReplyDelete
  14. hmm..yg 1st tu xsmart sbb nmpk serius ja..mcm xbg org dtg kenduri je..
    yg len2 mmg smart!!

    ReplyDelete
  15. pehh..tgn mesti ade seni br buleh buat tu..

    err..gmbr no 3 tu..seksa lah..haha

    ReplyDelete
  16. klu nak kawin jemout suri hehee..

    ReplyDelete

Thx sebab komen entri.. bagi mereka yang dari wordpress atau reader yang tidak mempunyai blog,boleh komen dengan klik pada name/url. then tulis nama dan/atau letak link blog korang dan publish comment :)
annonymous juga digalakkan memberi komen :P

Related Posts with Thumbnails