Pesanan Penaja

Wednesday, July 7, 2010

pabila usiaku 20 tahun nanti....


gambar di atas merupakan gamba kau sewaktu aku beusia 20 tahun.....chett...tak ensem langsung muke aku tyme tue...ehehehhe...dalam aplikasi ini,caranya amat mudah:
1.korang klik pada jantina(kalau korang lelaki,jangan pepandai nak klik jantina perempuan lak..nanti effect pada gambar kot.....ehehehe).
2.then,korang kena klik pada age korang sama ada lebih dari 20 tahun atau 30 tahun...kalau bawah 20 tahun nak try pun boleh,tapi efeknyer kuranglah...
3.kemudian korang akanpilih sama ada korang nie drug addict ker tak...memang efek kat gambar jika korang pilih drug addict...tapi gamba aku kat atas macam orang yang drug addict lak...ehehehhe...
4.lastly korang upload gambar yang bersaiz kecil..siap..ehehhe...

so,korang nak cuba tak??? ramai gak blogger-blogger lain dah try...ehehhe...kalau nak test,tekan sini

**dalam aplikasi ini juga ader 2 lagi aplikasi lain,iaitu make me babies dan pic treat. kalo korang berminat nak tengok baby yang bakal korang 'hasilkan' bersama ngan pasangan korang atau selebriti ternama dengan menggunakan teknologi pencampuran wajah,sila try...ehehehehhe......:P tapi jangan percaye sangat pulak..
just suke-suki jerk..ehehehe

28 comments:

  1. Wahahahahahahha...giler menarik bro!!!terbaek ah!mane la ko jumpa ni..hahaha
    Latest post:Perlukah kita berdoa..?

    ReplyDelete
  2. eh...xberubah pom..hahha
    cume kedut jek..
    rmbut x beruban...cayalahh...ghahah

    ReplyDelete
  3. woi umur aku 20 tak kedut pon..
    hensem jek ade laa...
    wahahahah

    ReplyDelete
  4. huhu. aku dulu 20 jadi kegilaan ramai. hehehe.. jadi gile plak aku.. minat Happy tree friend yer. ganaz.

    www.pengeRindu.com

    ReplyDelete
  5. hehe. macam best jek.
    nak try2..

    ReplyDelete
  6. iqbal-ak jmpe kat blog somebody..nak try?? ade link tue..eheheh

    echah-taw xper.....kedut gak....hahahhaa...aah..uban xde..ehehe

    kurawk-yelah....umo ko bru 20...kalu da 50..kedut kedit lah..ahahaha

    mr j-ehehehhee..yup..minat...comel tapi ganaz!! warghh..eheheh

    ReplyDelete
  7. ahhak..wa.kaka..kaka..vam2 lah mu nie..
    sesekali layan pic ni best gak hehee

    ReplyDelete
  8. hehe tak pernah try lagiwat camni. tak mo arh try. tak leh terima kenyataan dah tua haha ehh..takpe nas, hensem lagi tu. :P

    p/s: jom baca kisah blogspot demam semalam. huhu

    ReplyDelete
  9. tqa-dipersilakan..ehehehhehe

    suri-mmg best..ehehehhe

    anne-tak ensem!!! waa..tensen2...thx atas pujian..ahahahhaha

    ReplyDelete
  10. woi org tu dengki kot.. saje tmbh kedut2.. tp yg pntg skang smart lg.. :)

    ReplyDelete
  11. cik alin-ehehhehe...bangga pulok..ehehe

    syah-taw xper..mentang2 aku nie hensem....tambah kedut2 lak..hahhahah..perasan siot aku..ehehehhe

    ReplyDelete
  12. alololo , umur 20 dah gitu ke anggun . kau ney . HAHA

    ReplyDelete
  13. masih lom byk kedutan bro!!!

    hrp cm tu lah =))

    ReplyDelete
  14. shey-hahaha......tak la..muke tue tue time aku umo 40++ isk3..dah2..jangan panggil aku anggun..ehehe

    miss xyz-taw xper...nak muke ok..ehehehe

    ReplyDelete
  15. yg 20 years later tu da jpa da..tp make babies tu mmg lawak la..hahhah

    ReplyDelete
  16. still ok 40 tahun...
    masa tu nas dh ada family...
    x risau pasal encem ke x...
    yg pntg hepi wif family...

    ReplyDelete
  17. akira sendoh-taw xper..klaka la tgok...da la baby aku xcomel..ehehehhe


    mgm sabri-taw xper...itu yg penting...ade life ngan family...

    mawar berduri-haa..try jangan tak try! ehehhehe

    ReplyDelete
  18. oww menatang nih...aku dah buat dah...

    hey budak kecik..jom lepak blog aku...ini ade lah satu ugutan...


    ***kaw takot x

    ReplyDelete
  19. hahah, kelakr je..buat bnde ni, mcm bst tpi fatin x nk..sbb umur fatin dh 2_ hohoho...but otak mcm umur 19 thun..huu...nk umur yg ade pngkal 1 didpn blik...hihihii
    fatinmmj

    ReplyDelete
  20. ada gak tgk org duk buat.. muka aku 20 tahun lagi, lebih kurg cam muka ayah aku kot..hehe

    ReplyDelete
  21. muahaha...budak kecik..mane aku taw..skali aku tengok pic kaw, aku nampak umur kaw macam budak darjah 1 meyh...

    budak kecik...kaw mau manengis kah...pergi ngadu kat cikgu kaw,...

    lalallala...muahaha

    ReplyDelete
  22. aku letak pic aku sama jer
    so means aku xkan tua
    gahahaha

    ReplyDelete
  23. xpe2...
    still good looking..
    aku nyer pix buruk giler..
    hahahaa~

    ReplyDelete
  24. hahahahaahhaaaa..
    still muda oOhh..
    mcm ni My pun bley tpikat lae taw..
    hehe

    ReplyDelete

Thx sebab komen entri.. bagi mereka yang dari wordpress atau reader yang tidak mempunyai blog,boleh komen dengan klik pada name/url. then tulis nama dan/atau letak link blog korang dan publish comment :)
annonymous juga digalakkan memberi komen :P

Related Posts with Thumbnails