Pesanan Penaja

Tuesday, June 29, 2010

terima kasih semua..

entri kali ni biasa saja,cuma ingin memberi penghargaan kepada follower-follower saya dan pembaca blog yang biasa-biasa nie. yelah, usia blog ini tak sampai dua bulan,masih bayi lagi blog nie..tapi terasa tak sangke kerana jumlah follower semakin bertambah hari demi hari. bukannya ingin berbangga diri,tetapi terasa tak sangka…hoho.. kini jumlah follower sudah mencecah 256 orang. terasa takut pula rasanya,kerana takut tak dapat melawat blog-blog korang yang menjadi follower blog nas’ letters @ happy tree friends nie…huhu..
follower ke 250ini gambar yang di ambil pagi semalam..maaf sangat kerana tak sempat buat entri semalam buat follower nas yang ke-250. siapa dia tue??? dia nie seorang gadis yang sedang menutup mulut diatas..cik faeezan.ehehehehe..trimaz2…hoho…
saya juga ingin mengumumkan,bahawa saya ingin mengurangkan aktiviti berblogging mulai sekarang atau mulai 3hb julai ini. ini kerana saya akan meneruskan perjalanan saya sebagai pelajar semester 3 di UiTM di hatiku..:) yelah,aku bertekad tidak membawa broadband maxis ni ke sana,kerana takut aku terlalu fokus kepada blog dan facebook sehingga tiada masa untuk study. sebab saya nie taik intenet tau tak??? ehehehehe…tapi di sana ada streamyx di bilik study blog B,so aku akan beronline di sana,walaupun mungkin terpaksa berjalan jauh kesana…huhu..doakan saya berjaya di semester tiga nie nanti..huhu..
pst-tetap cuba update blog walau berada di sana..hehehe

22 comments:

  1. selamat kembali ke kampus!
    blajaq rerajin nooo

    ReplyDelete
  2. huhuuu..
    aku pon terpaksa kurgkan blogging..

    ReplyDelete
  3. reen-taw xper...ak pon kne balik ke kampus...:) study is 1st! huhu

    rowena-ehehe..taw xper...da bukak sem baru da...

    ReplyDelete
  4. thanks nas.

    selamat mngulangkaji kembali ;)
    terharu yg amat.

    thanks again ~

    ReplyDelete
  5. cik faeezan-
    sme3....
    eheheheh...jangan tutup mulut sangat..
    ehehehe

    miss xyz-sme3..:) my pleasure..

    ReplyDelete
  6. owh..nas junior niesz la nie..hihi..sem baru ni wat yg terbaik k..
    gud luck.. :)
    mane tau terjumpe nas kat uitm nnti..hikhikhik..

    ReplyDelete
  7. pergh
    bagus kamu ini
    sanggup meninggalkan broadband itu keseorangan tiada berteman
    kalau aku tidakkan sanggup
    haha
    semoga berjaya bro
    fokus study k

    ReplyDelete
  8. eleh , kau uitm shah alam en ?? na online , dtg je umah aku , HAHA

    ReplyDelete
  9. niez-errkk...ko dak uitm saha lam.ker..senior?? ehehehehhee

    syamil-akan diusahakan...takot xleh nak tinggalkan...huhu

    nana-sme3..

    shey-bole aje.....:) :P

    ReplyDelete
  10. kau pkai maxis broadband ke? tak rase lembab ke on9 kt shah alam? aku dulu pkai celcom broadband. lembab nak mampus kalau dok main kat jati..bengang aku tros terminate.

    ReplyDelete
  11. owh..yeker???
    ak dulu ak xgne broadband..
    gne streamyx jerk...
    skunk nie masih berkira nak bwak broadbank atau tak..huhu

    ReplyDelete
  12. Cepatnya naik bro!!!aku dah 1 blogging baru dpt 300! aduyai...losernya aku..hahaha

    Latest post:Bagaimana Mr.Bean diislamikkan?

    ReplyDelete
  13. hans-bese jerk..ehehehe

    iqbal-xdela....usaha2..eheheheheh

    ReplyDelete
  14. tindakan anda btul sekali .... ;)
    selamat belajar kmbali...

    ReplyDelete
  15. belalang..eheheheh...thx:)

    ReplyDelete
  16. bersama2lah kita mengharungi sem yg ketiga 3 ni dgn lebih gigih lagi..

    tapi sem 3 ni aku plak yg nak bawak maxis broadband.. sbb uitm aku internet dia pelik skit.. hehe..

    ReplyDelete
  17. gud luck yaa!!=)
    tpi jgn lper nk updated blogg yaa!!
    fatinmmj

    ReplyDelete
  18. mr shah-nape?? intenet ko plik??
    ehehhhehehe..maxis kat tmpat ak lembab..

    fatin mj-yup..:)

    ReplyDelete
  19. wah! kau taik minyak ek? haha..betul2..xleh bawak.nanti susah..hehe

    ReplyDelete

Thx sebab komen entri.. bagi mereka yang dari wordpress atau reader yang tidak mempunyai blog,boleh komen dengan klik pada name/url. then tulis nama dan/atau letak link blog korang dan publish comment :)
annonymous juga digalakkan memberi komen :P

Related Posts with Thumbnails