Pesanan Penaja

Tuesday, June 1, 2010

nuffnang earning aku tiga angka dalam dua minggu?

pst: kalau nak jelas sikit tulung klik untuk besarkan ia...huhu


ni first time aku menulis pasal earning nuffnang aku.yelah,aku baru aje mendaftar nuffnang selama 2 minggu aje. alhamdulillah ar aku da dapat earning yang kedua,earning yang pertama agak suwey sikit. ermmm..kali ini duit nuffnang aku meningkat dari minggu lepas...terkejut gak aku..mungkin disebabkan aku nie selalu blogwalking kot..??



persoalannya,betulkah aku nie dapat earning sebanyak tiga angka? memanglah betul,ini kerana aku mendapat rm5.75 seperti tertera di gambar diatas tue. betul kan tiga angka,5,7,dan 5.cuma ia dipisahkan oleh titik perpuluhan aje..ehehehhehe...ketawa plak aku..tak boleh blah...atau aku salah dalam bahasa melayu di mana tiga angka merujuk kepada angka ratusan seperti 400,335,872 ker..ahahaha...yelah,mana ader orang yang baru ber'nuffnang' dah boleh dapat mencecah ratusan ringgit..gila aper..


walaupun nilainya sikit,tapi syukurlah,ade juga income tue. aku manelah fikirkan pasal nuffnang sangat,just mahu traffik aku sentiasa more than 60 per days..huhuhu...pasni nak tulis ker pasal nuffnang? ermm macam tak yah lah sangat..bukan penting sangat pon.
ak buat blog bukan nak carik duit,juz mau enjoy and cari maklumat aje..huhu...kalau nak carik duit,ini bukan tempatnyer..ehehe..

34 comments:

  1. wow!
    laju gak eh?
    aku nye baru singgit lebeh je..
    haha..
    bagos2..

    ReplyDelete
  2. hehehehe....memang lawak of today :)

    ReplyDelete
  3. hahahaha bikin saspen !
    oke la tu naik jugak
    huhuhu~

    ReplyDelete
  4. wah banyak tul....jeles aku..aku baru jer..rm 37.00 itupun semua bufered nuffnang

    ReplyDelete
  5. dauz-ehehehehe..thanks...ala,mula ngan kecil2 lan...huhuhu

    ReplyDelete
  6. taugeh-ahahahaha...aku wat lawak ker??? ahahahaha....sori ar kalu en3 aku nie cam xmemuaskan ati kamo..:P

    ReplyDelete
  7. ery fareha,ahahaha...wakakaaka...saje jer wat en3 yang 'kontroversi' sket...xd keje...wahahahhaha...tapi aku cakap betol kn? :P

    ReplyDelete
  8. ishak...kamo cakap banyak???? kamo pyer 37,ak pyer cuma rm 5.75,jauh tue...huhuhu..;p.

    ReplyDelete
  9. cik fana-ahahahha...kita memang 'sama' kot....:P

    ReplyDelete
  10. boleh ko blanje aku pas neh weh!
    kesian akuu.
    tak dek duit.
    ko tak kesian ngan aku yg kene pegi kelas neh kee??
    hahahaha

    *weh thanks ehh komen blog aku.
    terharu neh!
    heheh

    ReplyDelete
  11. reen,duet siket jewp,nak bayar bil letrik nie...ahahahhaa....ehehehe...cian kamo...meh ak ganti ko g klaz...wahahahah

    ReplyDelete
  12. wahh kaya2..nnti banje nasik lemak 50 sen okeh...:)

    ReplyDelete
  13. lepas ni makin kaya la ko nas

    ReplyDelete
  14. rizal-ahahaha...bole....50sen keyh,bukan 5 hengget,,:P

    hans-ahahah...xdela...pasnie ak nk kurgkn blogging...education is a must..

    ReplyDelete
  15. banyak la tu..gua jenis dapat kupang kupang ke!

    ReplyDelete
  16. aku waktu exam pun blog
    hahaha
    okay jer maaa
    pandai manage time jer sebenanrya

    ReplyDelete
  17. @stiffler-ye ker?? ehehehhe...ok ar dr xdpt lgsung..:P

    @hans-ak xbole ar....ak nie kalu main2 rezut tros down..:(

    ReplyDelete
  18. Duit ni masuk trus dlm account kita ka apa ?

    ReplyDelete
  19. aah...masuk...kao cek duit kamo kat nuff....

    ReplyDelete
  20. wah..tahniahla
    aku pun baru dapat bape sen jer
    huhu
    bagila tips cket
    bape kerap ko berblog walking
    hehe
    singgahla blog aku k

    ReplyDelete
  21. en ilham....ermmm...xthu ar...mmg blogwalkin ar slalu..huhu...and make ur visitor more than 30 per day...kalu dpt hundreds...its better...

    ReplyDelete
  22. ┌─┐ ─┐
    │▒│ /▒/
    │▒│/▒/
    │▒ /▒/─┬─┐
    │▒│▒|▒│▒│
    ┌┴─┴─┐-┘─┘
    │▒┌──┘▒▒▒│
    └┐▒▒▒▒▒▒
    └┐▒▒▒▒┌
    Peace no war...
    Sama-sama Kita semua mendoakan
    agar misi bantuan kepada rakyat dan bumi Gaza Selamat ...
    http://firestartingautomobil.blogspot.com
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    weeehhh bilanya ko nak kaya cam ni... tapi kan tu duit jugak ka... tak kesah duit tu lepas beli nasi bungkus kat kedai janda berhias kat tempat aku....

    ReplyDelete
  23. nih gara2 mau beli motor sebijik ker ni...?
    nnti dpt ler tu...
    amin...sab doa...hehehe

    ReplyDelete
  24. afnizam...ahahahaha...thx.....ak belanje kamo nanti...woooo:)

    sab-ahahaha...xkan bole pyer....:P

    ReplyDelete
  25. ┌─┐ ─┐
    │▒│ /▒/
    │▒│/▒/
    │▒ /▒/─┬─┐
    │▒│▒|▒│▒│
    ┌┴─┴─┐-┘─┘
    │▒┌──┘▒▒▒│
    └┐▒▒▒▒▒▒
    └┐▒▒▒▒┌
    Peace no war...
    Sama-sama Kita semua mendoakan
    agar misi bantuan kepada rakyat dan bumi Gaza Selamat ...
    http://firestartingautomobil.blogspot.com
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    aku nak 2 bungkus nasi lomak mak jan tu.... eeee... aku seorang yang tamak...

    ReplyDelete
  26. gile kentang kayo lah... duit berkoyan-koyan.... ngeh3....

    ceq br seposen dua.... (mesti la tipu)

    congrate... teruskan berblog =)

    ReplyDelete
  27. afzainizam-mak aiiii...bankrap aku..da la sebungkuih rm10(mahal...ahahha)

    hans-yup

    miss xyz-welcume miss..:P

    ReplyDelete
  28. hebat.......mengkagumkan...

    ReplyDelete
  29. hehe teruskan usaha..buat mcm yg ko kate dalam entry terbaru ko tu.aq pn ikut sekali :)

    ReplyDelete
  30. tahniah..
    hebat tuh, 3 angka 2 minggu..
    kdg2 2 munggu.. 3 angka kosong selalu dpt.. huhuh

    ReplyDelete
  31. gempak la tu...tajuk entry ni pun dah gempak...mesti orang review termasuk aku sekali

    ReplyDelete

Thx sebab komen entri.. bagi mereka yang dari wordpress atau reader yang tidak mempunyai blog,boleh komen dengan klik pada name/url. then tulis nama dan/atau letak link blog korang dan publish comment :)
annonymous juga digalakkan memberi komen :P

Related Posts with Thumbnails