Pesanan Penaja

Sunday, June 20, 2010

McD dan reunion yang tak menjadi

semalam aku pergi reunion budak batch 2003-2007 di times square. aku pun sudah menjangkakan ramai yang tidak pergi. maka tak salah aku pergi jalan-jalan makan angin...lama da tak keluar hang out. yang tak bestnyer reunion ni tak menjadi. camne tue?? ehehehe..yelah,mana nak jadi,cuma 5+3 aje orang yang datang. kat facebook pada event,30 orang conform datang...camne tue? ehehehe...janji melayu..biaselahh...

masakan aku yang pergi seorang diri menaiki bas dan monorel terpaksa menunggu rahman dan ershad sejam sebab aku tak tahu mana orang selebihnya pergi berkumpul (berkumpul lah sangat).. bayangkan bila korang duduk kat ts sorang-sorang sejam..mesti segan dan boring kan?? ehehe...last2 mereka berdua datang..ilanglah bosan dengan jenjalan di sekitar ts nie. last2 dapat juga kontek tengku atikah yang pergi reunion nie. malangnyer mereka sudah bergerak ke sungai wang. adess penat aje kami duduk sini..ehehhee..

lama juga nak cari mereka,dekat 40 minit baru jumpa tau..lepas berjumpa kami sembang-sembang sekejap..namun, faham-fahamlah wanita,mesti nak shopping jerk.. kami yang lelaki nie pon melencong ke arah lain. last2 tak jumpa mereka. waaaaaa...last-last kami yang kelaparan kebuluran nie pergi makan kat mcd.. aku beli set world cup punya,dapatlah gelas warna ungu nie..(dalam plastik)

nie kawan baek aku,rahman...kitorang dan vickram (3 pengawas pusat sumber) dulu memang rapat giler..ehehehe
nie gambar mamat mane ar sesat kat sini...ahahahaha....poyo jerk dye makan eskrem...ehehhe

nie pulak ershad..budak klaz sains dulu..sekarang amek mekanikal kat ump..huhu..dye baru lepas tangkap gamba aku..huhu

nie pula lunch yang aku beli..eheheh..ok lar....berselera tak korang tengok??? ahahah

akhirnya kami balik dengan perasaan tiada apa2..nasib baik ade korang berdua guyz,kalau tidak tak tahu la nak cakap ape.ehehehe...

23 comments:

  1. uiii. bestnye dpt mkn mcd. :D

    ReplyDelete
  2. ehehehe...best ar gak...lme tak makan...ehehehe(lama la sangat..huhu)

    ReplyDelete
  3. aku jeles neh nas!
    bile mau blanje aku?
    hahaha

    ReplyDelete
  4. aku jeles neh nas!
    bile mau blanje aku?
    hahaha

    ReplyDelete
  5. cmne nk menjadi, organizernye pn dtg lmbat.. huh..

    ReplyDelete
  6. nak kentang goreng tu ckit~

    da lame tak makan mc d sebb selalu org belanja,tak pena beli sendiri~

    ReplyDelete
  7. mcD times square!! tempat lepak selalu tu. :P

    ReplyDelete
  8. mak oi. melantak je. tp tak gemok gemok gak. ni jeles nih :p

    ReplyDelete
  9. amboi sedap Mcd meh sikitt heheh

    ReplyDelete
  10. nk mcd tuk bkak pose leyh....
    hehhehehe...
    ;)

    ReplyDelete
  11. Hahahaha...reunion ler lagi...
    nash jdi ketua lak...
    kueng3....

    ReplyDelete
  12. lily-ehehehe...melantak ar babe...tapi beger xsempat nak makan,juz take away...

    reen-datang kl bru ak belanje ko..ahahaa

    this is me-organizernyer bukan dtg lambat,tp xdtg langsung! ehehe

    ney-alamak..da abes da...ehehe..amboi..spe yg belanjekan tue???

    ReplyDelete
  13. fatin-mmg sedap..ehehehe...nak ker?

    fairuz-jgn jeles lak..ehehehe...riak nie...nape,kalo ko makan jd gemok?? huhu

    nemo-bukan!!!! hehehehehhe...reunion serba xjadik..

    ReplyDelete
  14. nuriz-huh...da abes ar nurizz....huhu

    senanndung..ehehhe..suda abes....nak wat cmne....waa..rajin ea kamo puase sunat..:)

    sab-xlayak ar jd ketua..huhu....

    ReplyDelete
  15. budak2 skolah lame aku slalu wt reunion. tp aku xdpt nak dtg sbb sebok keje time cuti sem.. msti best kn klu jmpe kwn2 lame. yg xhensem dlu,skrg dah hensem. yg xcun,dah jd cun plk skrg.haha

    ReplyDelete
  16. kadang2 yg main konfem2 kat fb ni pun tak leh caya..kena kol n kompen kan baru boleh jadi..tp 30 org yg kompem, 5 je yg ada..frust gila camtu..

    bateri laptop korang tahan lama ke

    ReplyDelete
  17. aku pon ade plan nk jumpa member2 time skolah dulu..
    tp, plan je...
    jadi nye tak..
    masing2 ade hal..hmm...

    ReplyDelete
  18. gelas tuh , time kasih ey , nti kau pos je lah kat uma aku , ngee~

    ReplyDelete
  19. nak buat reunion masalah tak cukup corumn la yg plg d takuti dan tak best...
    1st. reunion dulu kansel sebab mcm prob citer kamu la...
    huhuhu...
    tp congrats la sebab berjaya jugak buat reunion...

    ReplyDelete
  20. reunion mmg mcm tu..My dah byk kali handle reunion..nasib baik menjadi..hehehe.. lagi best law tym raya..suma kumpl dtg umah..konvoi..hehehe..

    ReplyDelete

Thx sebab komen entri.. bagi mereka yang dari wordpress atau reader yang tidak mempunyai blog,boleh komen dengan klik pada name/url. then tulis nama dan/atau letak link blog korang dan publish comment :)
annonymous juga digalakkan memberi komen :P

Related Posts with Thumbnails