Pesanan Penaja

Tuesday, August 17, 2010

Template Baru nie ok ke x???

maaf ea sebab lambat menulis entri nie.bukan apa,start jumaat nie aku ader banyak test sebab minggu selepas nie kitorang ader minggu common test untuk subjek-subjek yang berkaitan di bawah fakulti perakaunan..ok,korang mesti baru terperasan dengan template baru blog aku nie.untuk maklumat korang,sejak 3 bulan aku mula berblogging,aku telah menukar 3 template,maaf banyak-banyak sebab template lepas lupe nak diprintscreen untuk tatapan umum,cuma aku boleh memaparkan secebis sahaja..sedih woo...huhu




nie template sejak sebulan aku berblog...tema oren tuu...


hah,nie pulak template sejak 2 bulan yang lepas,tapi header time nie xmacam nie,xkemas lagi....tapi template nie banyak kekurangannya,tak leh buat blockquote...



hah ini template baru sampai sekarang..amacam??? huhu


Aku meminta pendapat korang pasal template aku nie,ok ke x?? huhu...ade yang cakap ok,ade yang cakap aku punyer blog nampak suram..bagi aku aku nampak lagi kemas n cun berbanding dengan template lama yang memang disediakan oleh blogger. Tapi persepsi orang lain mesti tak sama bukan?? yelah,aku penat taw carik2 template yang ader support
blockquote, teringin nak cari template-template lain tetapi payah lah,tak berkenan la pulak..


aku tengok template aku nie macam blog wordpress pulak..hahahaha....aku pun sudah tukar ciri-ciri blog aku nie supaya nampak lebih ok,antaranya aku dah tidak hide shoutbox(sebab kadang-kadang ia tak keluar2 kalau intenet pengunjung lembab),menarik nih bace,dan ubah-ubah kedudukan widget-widget lain.malah sejak aku tukar template nie,cepat benar dia nak loading,macam aku da check kat iwebtool.com,dahulunya aku punyer size 96 KB lebih,sekarang da kurang kepada 75.26 KB jerk..huhu..nanti loading makin cepat lah...




tapi akan aku cuba ubah-ubah kedudukan,template,widget,kandungan,entri blog ini demi selera pembaca serta pengunjung blog yang aku hargai...thx :) muahh....hahahaha


pst-teringin nak jadi blogger yang betul2 tegar,posting setiap hari sekurang2nya 1-2 entri.tapi apekan daya,masa tak mencukupi...huhu :(



reading

33 comments:

  1. template nie ok..sedap mata mmndg..huhu

    ReplyDelete
  2. anip-
    woh ye ker??? thx atas pujian....tp ader org kate xmenarik..huhu...:(
    tapi bagi nas pon ok gak..

    ReplyDelete
  3. pehh,baru 3 bulan blogging dah 300++ follower,gua ni dah dekat setahun macam tu jugak..kira gempak la lu ni!

    ReplyDelete
  4. Nas, aku ada kredit untuk ko kat entri baru aku..

    ReplyDelete
  5. uish~ giler rajin tukar..
    nanti ak nk tukar rumah sempena nk smbut raya nanti..hehe.. tggu..

    btw, blockquote tu untuk ape lak??

    jgn lupa komen entri terbaru pasal ribut kt jasin tu, ade video skali~

    ReplyDelete
  6. ok~tapi bagi colourful baru best~hehek~

    ReplyDelete
  7. Templete yang lebih simple dr sblm ni..mmg loading kat hp ain pn lebih laju..tp ain lg suke tgk templete yg dlu sbb suke kale ijau + ade happy tree fren yg comey..heee..suke gile katun tu!

    ReplyDelete
  8. cantik apa..sejuk mata memandang

    ReplyDelete
  9. template ini okey je. lebih kemas.

    ReplyDelete
  10. bru matang bro. siyes aku ckp. cantik dah. hee :D

    ReplyDelete
  11. ni la baru matured, simple, cool, dan errrr...ntah...hahaha

    ReplyDelete
  12. ok je template ni..banyak je blog lain yg guna template ntah apap2..yg penting isi blog tu..

    pernah gak nak jagi blogger tegar,tapi kekangan masa..

    ReplyDelete
  13. ok la.. asal kan laju je loading.. tu yg penting..

    my recent post:
    sempena ramdhan|peniggalan nabi s.a.w

    ReplyDelete
  14. bg aku nmpak dull skit...
    coz ko pnye template sblm ni terang kan..?
    jgn marah
    ;)

    ReplyDelete
  15. simple lah ! tp i loike ! HAHA .... na tuka gak ah background aku . na pengsan tgok :DD

    ReplyDelete
  16. template ni smart..kemas gk..tahniah..hahaha

    ReplyDelete
  17. ok dh ni nash...
    blog sab je yg serabut...
    x reti nk susun elok2.

    ouh ya nash..
    yg setem 60sen tu haiwan tapir.
    nas klik je,nnti besar lah gmbr setem tu.
    70sen gmbr penyu.
    80sen gmbr haiwan memerang.
    so ianya terdiri daripada haiwan darat, marin dan akuatik.
    hope ada ler kesedaran supaya manusia sedar akan kepupusan haiwan2 ni nanti.

    ReplyDelete
  18. simple but nice.... aku pun rasa cam nak tukar gak template. da bosan dgn yg lama punya... tp agak berserabut nak guna coding n ntah apa lg..

    ReplyDelete
  19. Template nie kira cepat gak load... dah ok la tue... ;-p

    ReplyDelete
  20. Skang nie just kasi UP banyak visitor jee... ;-p

    ReplyDelete
  21. oke je..sejuk mata memandang..hehe y penting cpt loading :P

    ReplyDelete
  22. whoa..nmpk kemas..tp kalo lg maskulin kan baru nmpk kemachoan ko nas.heee
    *nsb bek xbuang pic hepi tree tu...hik2,,rndu r kt katun tomei

    ReplyDelete
  23. dulu first bloging suka juge ubah2 template ni la tu la,lastly abis rosak semua,hampeh betul,tukar blog lain skang kekal satu tmplate jer..trauma beb..

    ReplyDelete
  24. ok sgt ni nas, loading cam kilat
    yg penting content & xde music player autoplay..haha

    Latest entry grafik novel gua ~ Kalau Aku Bendul Kau Apa?Bangang?

    ReplyDelete
  25. nas,oke la template ni..nice2

    ReplyDelete
  26. nmpk tenang je..
    nti ajar la aq k..
    hehe

    ReplyDelete

Thx sebab komen entri.. bagi mereka yang dari wordpress atau reader yang tidak mempunyai blog,boleh komen dengan klik pada name/url. then tulis nama dan/atau letak link blog korang dan publish comment :)
annonymous juga digalakkan memberi komen :P

Related Posts with Thumbnails