Pesanan Penaja

Friday, August 20, 2010

majlis berbuka puasa dengan ex-classmate :)


   Salam semua...dah lame aku tak buat entri pasal personal life...erm..maaf banyak-banyak kerana da lame tak buat aktiviti blogwalking serta update blog (padahal bukan lama sgt pon..) sebab minggu nie aku ader minggu common test,so 5 subjek yang aku ambil yang berkaitan dengan fakulti aku(3 subjek lain tak termasuk) akan diuji pada minggu ini termasuk hari sabtu n ahad..what the fish! huhu :P 


   Pada 17hb ogos,ex-classmate aku kelas AC220 2C telah mengadakan jamuan berbuka puasa di hotel Shah Alam 'jerk' (bukannya hotel hilton PJ pon :). gambar atas tue gambar2 exclassmate kami..memaparkan hubungan kami amat rapat sejak semester 1 sehingga kini walaupun kami sudah berlainan kelas di sem 3...miss u all bro n babe!


   Pada mulanya aku merasakan tak syok buat kat sini,takde privacy..sebab dewan makan kami dikongsi oleh ramai orang awam. Mahal memanglah mahal RM30 ringgit sekali buffet taw...tapi last2 kami rasa amat happy giler lah....knape kitorang happy??? 
   hah..amek ko..inilah antara hidangan yang kami makan!!! banyak sangat..penuh satu meja..mengalahkan orang lain! eheheheh... :P
   ini ialah 'artis' kami...yang sempat buat persembahan sewaktu melantak nasik (waktu nie pengunjung da ramai da balik..)..tak sangka gak member2 aku nie berani naik pentas dan nyanyikan lagu aizat cuba tengok muka wan tue,ada iras2 aizat kan?? hahahahaha.. tak boleh blah..bulan ramadhan nyanyi lagu aizat..:P
   before kami blah,sempat si waheeda wassini amek gambar aku ngan awek classmate aku,aida yang sempat menari poco2 ngan penyanyi nyanyi lagu klasik...huhu...poyo tak muke aku? hahahahhahaa...
   time tu jugak kami berdedikasi kat asma ngan cera sempena ngan hari jadi mereka yang ke-20 (hahaha..dah tua pon korang :P) walaupun tak jatuh pada hari itu.riuh kot seluruh dewan nyanyi lagu besday korang..ehehe...selamat hari jadi korang!!! :) 


reading

31 comments:

  1. bestnye ;) tibe2 rindu sume2 ex-classmates. huhu ~

    eh, nas buda akaun ek? ACC?

    ReplyDelete
  2. haha....bst2...kira berbaloi la 3o hingget tuh..mknnn bnyk gile

    ReplyDelete
  3. bestnye dpt bukak pose kt hotel uitm..aku hari2 berbuka kat mesjid je.hu?hahahaha

    ReplyDelete
  4. walaupon tak private , asalkan dapat jumpa kawan lama suda.. Yang paling penting , dapat makan sedap-sedap :)

    ReplyDelete
  5. hahaha...aku pun akan ada reunion esok :)

    ReplyDelete
  6. woo bestnye rko budak kecik..appy korang melantak banayk tuh, awat x ajak aku...


    dak kecik, kaw dah tinggi....tahniah

    ReplyDelete
  7. wah perjumaan yang menceriakn.. heee..

    mkn bce bsmalah ke tak? heee

    ReplyDelete
  8. makan la byk2...moga2 berisi sket nnt =p

    ReplyDelete
  9. wah...memang meriah dan seronok lau dapar berbuka dengan kawan-kwan lama..selamat berpuasa dan bersahur bro

    ReplyDelete
  10. Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda..
    ♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
    ♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
    ----==--Ramadan Mubarak---==----
    أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
    (_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
    ♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥
    Salam ramadan Al Mubarak..
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    adoiiii tak ade ke orang nak ajak aku gi berbuka posa taun ni.... nak-nak lagi kalau ade kengkawan yang nak belanjerrr aku berbuka posa nanti... bertambah berkad lah posa korang kalau korang belanje aku nanti....

    ReplyDelete
  11. hai nas..aku wish ko the ya..semoga berjaya dalam ujian.. =) wah bets ah ko dapat makan hotel, lauk sedap2 lak uh..hehe..haha nas muka ko nak poyo je ngan aida tuh..hehek..

    ReplyDelete
  12. cute je korang ni.best2 dapt buat reunion...saya tak tau bila nak buat reunion ngan bFF...*rindu dia...huhuhu

    ReplyDelete
  13. wah best la ko.aku pon teringin nk jmpa kawn2 lame buat reunion.huhu. rindu la ;(

    smlm btw aku jmpa jgk mmbr lame kt dlm ktm.hahaha. gila sakan borak :D

    ouh ko keding gila bro kn?. haha. mkn la skit. adoi la :P

    ReplyDelete
  14. Waahhh..buat reunion kat hotel..best kalo buffet sbb bleh mkn sebyk mne yg kita nk..heee..neway..all the best for ur exam..

    ReplyDelete
  15. nas tak jadi artis ker?
    muka pose ngan aida tu tak poyo pun
    kiut la
    =]

    ReplyDelete
  16. eh eh. gmbar aku dgn ko pon ada. hehe. ;p

    seronok malam tu.
    walaupun byr mahal, tapi berbaloi baloi. =)

    ReplyDelete
  17. samalah kite..
    test dan berbuka dgn classmate..

    ko tggi gak yerk nas???

    ReplyDelete
  18. nas..wonderful..experience..tu..fatin pun x de..lgi pngalaman bkak pose kat hotel..rmi2..dgn classmate,sportingla.....best tu..huhu(trtibe rse truja plk..heheh)
    fatinmmj

    ReplyDelete
  19. uit2.. gile kaye budak2 zaman skrg nih..
    bt reunion bka posa kt hotel..
    ktorg bt kt anggerik deli je~ haha..
    xpn bt kt kedai mkn je~

    >> ni hotel shah alam ke hotel uitm s.alam?? nmpk cm hotel uitm..hehe..kot2 gua tersilap lak!!

    btw, rajin2 la jawab iQ test, gua dah tag ko utk jwb soalan tu.. jgn lupa k~

    ReplyDelete
  20. wallaweyy buka pose kat hotel kott..
    best best.. :)

    ReplyDelete

Thx sebab komen entri.. bagi mereka yang dari wordpress atau reader yang tidak mempunyai blog,boleh komen dengan klik pada name/url. then tulis nama dan/atau letak link blog korang dan publish comment :)
annonymous juga digalakkan memberi komen :P

Related Posts with Thumbnails