Pesanan Penaja

Saturday, July 17, 2010

Fenomena Pelakon Berbogel Demi Skrip..

Arja Lee


mungkin aku nie lambat untuk membicarakan tentang isu pelakon yang berbogel terutamanya lelaki di negara Malaysia tercinta nie. Namun tak salah kita sekali lagi berkongsi pasal isu ini. pada mulanya timbul isu pelakon filem yang bakal ditayangkan iaitu '.... Dalam Botol' iaitu Arja Lee yang merupakan seorang muslim berbogel dalam salah satu babak filem berkenaan.  filem yang telah menimbulkan banyak kontroversi seperti judul filem berkenaan yang agak lucah,kandungan filem berkenaan yang berdasarkan golongan homoseksual di negara ini,dan sebagainya. Malah, pelakon berkenaan berani membuat pengakuan berkenaan isu tersebut dengan berkata:







"Saya yang bersetuju untuk berbogel tetapi jangan terkejut anda semua tidak nampak "anu" saya kerana saya sudah "menyembunyikannya"," katanya dalam akhbar itu.


huhh...no comment...isk3...apa pun niat dakwah yang ingin di terapkan oleh penerbit filem berkenaan, Raja Azmi adalah tidak salah,tetapi mungkin bakal mengundang banyak masalah di kemudian hari...
Zul Handy Black


Belum reda dengan isu Arja Lee berbogel,timbul pula isu pelakon dalam filem 'Mantra',Zul Handy Black berbogel demi memenuhi wataknya sebagai ahli sihir. pergh...takkan berlakon sebagai ahli sihir pun nak berbogel??? Malah dia sanggup menolak daripada memakai seluar pendek yang ketat dan sanggup pula berbogel demi watak tersebut. 


Maka apa pendapat korang berkenaan isu ini?? Adakah mereka tidak malu kepada jurukamera yang melihat mereka 'bertelanjang bulat?' Adakah ini mungkin jadi pemangkin kepada ramai lagi artis yang berbogel pada masa hadapan....Apa pula dengan kelibat ramai pelakon wanita yang beraksi separuh bogel dalam drama dan filem mereka??? Astagfirullah....:(

39 comments:

  1. ish....lepas nie kalau keluar citer cam ariel peterporn, baru la nk kecoh kan...sekarang x nak cegah...

    ReplyDelete
  2. cik lily-
    mungkin kot..eehehhehe panas sangat kot..

    puterapescado-
    taw xper...kalo kat malaysia ader timbul cm ariel..baru nak kecohh...

    ReplyDelete
  3. Ni yg aku ulang-ulang dlm entry ni.. Latest post:Ingatkan saya sorang je malu,tapi semua org malu!! Hmm...pasni bakal pompuan bogel pula la..sbb dah di'halal'kan bogel atas nama seni!Bodoh mcm keldai!

    sakit hati wooo

    ReplyDelete
  4. dunia diakhir zaman...teruk tul...

    ReplyDelete
  5. mis dulces-
    taw xper...da dunia akhir zaman...

    iqbal-
    taw xper...mcm la seni sangat kalo berbogel...
    cm siot jerk....
    depa xtahu syurga neraka kot..

    ReplyDelete
  6. inilah dikatakan buta seni...kalo nak seni tu berlandaskanlah syariat bukan sesuka hati je...B%$&#! itu seni ke...g check kamus mksudnya cm tu ke...haish..(sory nash ..terEmo plak kat cni..hehe)

    ReplyDelete
  7. otak diorang dah mereng.
    tak reti fikir betul salah.
    tak senonoh betullah.

    ReplyDelete
  8. statement plg trok aku pnh dgr... haishhhhhhhh mkin terok bhaiiiii artis malaysia ni

    ReplyDelete
  9. yeke..zul handy blck bogel dlm mantra? cis...manusia2...semakin menjadi2...

    ReplyDelete
  10. itu la..teruk btol artis malaysia skrg..sanggup berbogel atas nama seni...seni la sangat..

    ReplyDelete
  11. hah!cukup sepasang yang 'berseni'
    sorang laki sorang pompuan...uishhhhhh.....

    ReplyDelete
  12. ya ampun.. sorry.. dni tak tahu pun.. huhu.. kalo dni tahu dah ada yang post dni tak post dalam masa terdekat.. sorry tau...


    apa pun, pelakon/pengarah sama je.. pelakon nak naik nama, pengarah nak kutip untungnya.. kan

    ReplyDelete
  13. dunia akhir zaman. mcm2 jadi =_=

    ReplyDelete
  14. 1st time dgr name arja lee ni
    dgr pon psl kes bogel ni
    cisss
    x psl2 glemer.

    ReplyDelete
  15. nur hayaty-
    xper teremo...asalkan mereka sedar!! mereka nie buta seni sampai berbugil...huhu


    aida-
    mungkin....akal yang ada xdigunakan sebaiknya...huhu


    miss XYZ-
    mmg teruk..selamba jerk kuar statement cam 2...huhu


    cerita sekupang-
    mmg..inilah manusia akhir zaman....tak ingat akhirat!! huhu

    ReplyDelete
  16. cik norfa-
    yup...dia berbogel!!!!


    miss anne-
    tw xper..senila sangat!!! huhu


    echah mahsuri-bukanlah pompuan..tapi BAPUK!!!


    ardinihumaira-
    xper2..jangan takut..nas xmarah..ehehhehe..kebetulan aje tue...ehehehe

    ReplyDelete
  17. ieqa sweetluv-
    taw xper...ape nak jadi la...huhuhu :(

    ery farieha-
    taw xper..ak pon 1st tyme dgar..maybe nak top name dye kot..huhu

    aizat-
    huhu...nie petanda nak kiamat dah nie!!

    ReplyDelete
  18. ssh jgk, ni..de jgk org mcm ini..kt malaysia...isy2..harap2...die..insaf

    ReplyDelete
  19. makin ditegur makin menjadi..tu la jd nye..
    p/s: thanks komen kat blog..=) setiap komen anda amat dihargai...
    ***Hit My Latest Update Here***

    ReplyDelete
  20. langkah awal sebelum menjadi pornstar kot..ahahahaha.pektis dulu

    ReplyDelete
  21. memang patut pon story ni x lepas2..
    x de pon aku rase mcm nk berdakwah or nk mmberi kebaikan.
    bnd ni mcm nk mmpengaruhi lg gejala songsang ni..
    pelakon2 pon x leh blah.. siap nk kene bogel2. ayo~

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum sahabat..entah laa... yg artis pompuan duk 'bogel' tak amik kisah pulak..

    ReplyDelete
  23. amboi ko!
    hot nampak tajuk!
    hahahah

    kan aku kate aku dah malas nak blogging.
    so mane blog yg aku sempat baca,
    aku komenlaa.
    malas nak log in!
    hahahah

    ReplyDelete
  24. ni lah akibatnya.
    semua alasan "ini kerjaya",
    bila tegur nape tak pakai tudung, "saya tak nak hipokrot"

    macam2 alasan ble agama letak tempat kedua

    ReplyDelete
  25. bagi aku sebenarnya
    babak2 bogel diorang dalam adegan tu tak penting pun..
    entah..kalau penting kita leh nampak..dan bagi aku xperlu pun sebenarnya


    den nak kongsi video yang mampu buat ekau muda 10 tahun dari usia sebenar selepas menontonnya

    p/s : Lagu Waka Waka versi terbaru..Shakira Kalau Tengok Nih Confirm Nangis

    ReplyDelete
  26. ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Kami DAtang Ziarah Blog Anda
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    sorry bussy sikit banyak kerja kat bengkel lah itu yang lama tak ziarah sorry ye...

    issshhh kalau pelakon wanita tu nak gak tengok tapi lelaki nak buat apa... tak aadalah gurau aje...

    yang aku nampak dah jadi fenomena kena buat filem kasi ada kontraversi... baru lah filem tu dikira hebat... ceh itu semua karut.... napa filem kita kena ada kontraversi... nak buat filem kena ada kesedaran sivik sikit... kena faham kita budaya timur bukan barat... aku tak faham pelakon ngan tukang buat filem ni.... tak ada ke cara lain selain kontraversi..

    ReplyDelete
  27. mak aih ape nak jd pelakon melayu ni? nak jadi malaywood ke?

    ReplyDelete
  28. hoho.. gilak betol bogel2. sengaja mencipta kontroversi kot. entah lah. hehe

    ReplyDelete
  29. klu berbogel takat nak dapat nama buat apa..tambah dosa lagi adale..

    hhoho....klu org gila lain kes le nak berbogel ke apa..sb dema mmg tiada akal fkiran yg waras..

    adeh ..

    ReplyDelete
  30. salam singgah, mak aih tak ada bala cari bala...

    ReplyDelete
  31. pelakon kini semakin berani... buat dengan alasan nak mendalami watak... ish3... urmm, kalau aku bogel kat public dengan alasan nak hayati & menghargai ciptaan ilahi, ley x??? hehehe

    ReplyDelete

Thx sebab komen entri.. bagi mereka yang dari wordpress atau reader yang tidak mempunyai blog,boleh komen dengan klik pada name/url. then tulis nama dan/atau letak link blog korang dan publish comment :)
annonymous juga digalakkan memberi komen :P

Related Posts with Thumbnails