Pesanan Penaja

Tuesday, July 13, 2010

apabila aku moody....


aku tak tahu ape nak jadi kat aku nie. rasanya aku macam ade masalah tapi aku sendiri buntu mencari apa masalah yang aku hadapi. bahkan banyak kerja yang lecturer suruh buat minggu lepas satu habuk pon aku tak buat. dasar pemalas ea aku nie...tapi sem lepas aku rajin skit,xdela tak buat langsung. lagi-lagi lecturer paper taxation aku suruh aku buat semua 4 past year question untuk bab 1. dahla dia garang dan nak check kalau ada student yang tak siapkan keje dye.. aku dah risau dah.. malah aku cuba nak stop online buat sementara waktu untuk tumpukan keje aku yang berlambak,tapi ak semacam takde mood nak belajar. why nas??? aku bukannya bermasalah dalam pelajaran,aku mampu dapat dean list untuk dua semester berturut-turut(maaf,aku tak membanggakan diri), tapi start semester nie aku semacam sudah takde mood nak belajar. bukan pasal aku ketagih blog,tapi aku yakin masalah peribadi nie punca aku jadi sebegini.. apenyer masalah peribadi aku??? maaf,tak leh kongsi kat sini....adakah aku terpaksa tak online selama seminggu untuk mendapatkan feeling baek??? entahlah........

19 comments:

  1. sama la aku weh.
    gila malas aku sem ni.
    mmg tak ada mood langsung.
    awal2 dah berlambak assignment kan.
    lagilah malas aku nak buat.
    huu.

    ReplyDelete
  2. emm..
    sabar lah
    kena fokus study juga tau..
    pandai2 bahagi mas yerk..

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. ko bleh pnyer...mybe prob tu akn settle gak..
    bleh gak lau xnk on9 slama sminggu pun..asal yg pnting hati anda lbh bek..huh

    ReplyDelete
  6. aku punya feeling da lama lari.. da bosan rasanya duk mngadap buku.. tp buat2 rajin.. haha. mata ngadap buku, tp fikiran ntah kemana. mcm mna nk bg smangat balik yer?

    ReplyDelete
  7. releks2x.. take ur time..tgk cam aku.. bape kurun baru hapdate blog.. hehheee..

    ReplyDelete
  8. weh sabar k!
    tak mo arr tensi tensi!
    ingat lepas setiap kesusahan uh ade kesenangan!
    byk kan bace al Insyirah k!
    insyaAllah DIA tolong!
    :)

    ReplyDelete
  9. Arap2 bukan sbb blog~hehehe...takpew Bro..slow2 cari mood tuu~
    Latest post:Aku malu!!

    ReplyDelete
  10. watever it is..be strong!!!

    jgn tension2..


    kekalkan reputasi dpt dean list tu!


    p/s: sory sebab lambat balas kunjugan. tak bape chat lah lately.

    jom join ni nak :

    http://hanalovenest.blogspot.com/2010/07/contest-miss-cinderella-sempena.html :)

    ReplyDelete
  11. nas...sabar k..biase la mcm2 dugaan awal2 sem...aku pon asek nantok je lam kelas..aku kna gak berubah dis sem..huhu

    ReplyDelete
  12. aku rasa maybe cuba kau settlekan masalah peribadi tu.. klu xleh mgkn ada cara lain.. xnk online? aku rasa tu bkn jln yg betul.. sbb kdg2 aku dpt ketenangan dgn online..

    ReplyDelete
  13. Salam nas,
    berdoa dan settle kan scr baik.
    xonline jika mau tngkn fikiran okay aje.
    apa pun study diutamakn ya.
    senyum seindah suria... :D

    ReplyDelete
  14. salam Nas,
    take ur time ......
    jgn stress2...settlekan satu per satu o.k ... :)

    ReplyDelete
  15. em, moody, sbg student dlu2 pun ak x trlps ade rsa moody mcm kau, smpi mmg mls pun..nk buat nota...pun ku rse...ssh sgt pdhla sume dh de dlm buku slin..je..
    try to handle it with positively!!ya!!!
    fatinmmj

    ReplyDelete
  16. aku pun moody gak kdg2. klu ko moody ko out la ngan membe-membe jap.
    aku nak mintak tolong ko la Nas, leh tak? aku nak belajar camna nak buat picture2 yang ko buat dalam entri "ciri-ciri blog ini setelah 2 bulan blog ini dicipta". please Nas.

    ReplyDelete
  17. rehat jer dlu dari online
    maksudnya bukan xonline langsung cuma rest
    jgn paksa diri

    ReplyDelete
  18. kuatkan semangat nasrul :) ko mmg dari rajin dari dulu.

    ReplyDelete

Thx sebab komen entri.. bagi mereka yang dari wordpress atau reader yang tidak mempunyai blog,boleh komen dengan klik pada name/url. then tulis nama dan/atau letak link blog korang dan publish comment :)
annonymous juga digalakkan memberi komen :P

Related Posts with Thumbnails