Pesanan Penaja

Tuesday, June 22, 2010

first buffered earning semenjak 1 bulan join nuffnang


tak sangka pulak dapat buffered earning yang pertama sejak 1 bulan 1 minggu 2 hari berblog..dan satu bulan join nuffnang..lagi aku tak sangka purata jumlah pelawat ke blog aku kurang dari 100 sehari.tapi boleh dapat...aneh kan?

ehehe...tapi aku masih kurang faham apa itu buffered dan keistimewaanya....eheheh....tapi tak lupa nak ucapkan terima kasih kepada yang sudi blogwalking ke blog saya dan juga klik ads yang ade...tanpa korang xde la buffered nie..huhu..

thanks digi jugak..ekeke...:)

24 comments:

  1. dhada-aah..dapat duit..tapi ak pon kurg paham..ehehee..

    ReplyDelete
  2. tahniah ya.. walaupon tak paham pape.. congrats!! hehe =P

    ReplyDelete
  3. dh makin kaya..congrats..ko jln2 r kt blog senior..rmai yg slalu cter sal buffered earnings ni...ak nk explain x reti..hehe..

    ReplyDelete
  4. aien-ak pon xpaham..ahhahaha

    nuyuena-taw xper..ak pon xpaham sangat pasal buffered nie..kaye? xde ar..cikit jew..ehehe

    azman.-ehehe..thx..tp ak xde rase pape pon..xpaham..ahaha

    ReplyDelete
  5. minggu org dapat buffrede earning ni. jeles2 ai tadapat lagi. :P

    ReplyDelete
  6. reen-ko x register nuffnang..mne nk tahu..ehehe

    kurawk..eheh..welcome..:)

    fana-ehehe...mula slow2 k..ehehe

    ReplyDelete
  7. dapat duet eh...
    best gle kot...
    nk skit boleyh...
    hehhehehhhehee

    ReplyDelete
  8. tahniah2! aku pun pelik ngn nuff ni. aku bru 3mgu buat blog dah dpt 3 buffered earning.. padahal blog aku uv pn xdelah bnyk sgt. naseb kot..

    ReplyDelete
  9. senandung-ehehehe...thx...eheheh..bole....kot ehehehe

    aren-waw...ko dapat 3...cayalah..lagi hebat!!! ehehe

    ReplyDelete
  10. dpt buff? sebulan? pergh!tahniah! hahaha.. ak jer xdpt2 g..huhu

    ReplyDelete
  11. kau ta paham , aku 10x ta paham ! ngee~

    ReplyDelete
  12. ok ler tue bro...aku baru jer dapat walaupon dah setahun ada blog..tahniah

    ReplyDelete
  13. gombakmlai-ehehe..xper..nanti ko dapat ar..ehehe

    shey-smela..aahahaha

    rizputra-xper...ok ar tue..:)

    ReplyDelete
  14. sab langsung x tau apa tu buffer earning...
    hentam je lah...
    asalkn best...

    ReplyDelete
  15. dah cukup ratio orang klik iklan dalam satu2 tempoh, tu yang dapat tu.

    ReplyDelete
  16. tahniah2..ada rezeki nanti cepat2 la cash out.. =)

    cabaran: copy dan menang

    ReplyDelete
  17. bestnyer!
    sya tak pernah lgi dapat spnjang 5 bulan berblogging nie
    =[

    ReplyDelete
  18. Nas.. dya baru wat nuffnang ni.x phm sgt la huhu.. leh tolong terang x apa bnda sbnarnya nih.. =(

    ReplyDelete
  19. sab-ahahaha..kalau sab register nuff...mesti faham punyer..ahaha

    mashi-ehehehe..turn kominggu dpan kot..huhu

    sya isha-owh..yeker? thx aa...

    hasrol-insya-Allah...tapi lambat ag la...ahahah

    dya-nas bukannyer senior dalam nuffnang nie..kalau explain simple2 bole la...nas pon xpaham sgt..aahahha

    ReplyDelete

Thx sebab komen entri.. bagi mereka yang dari wordpress atau reader yang tidak mempunyai blog,boleh komen dengan klik pada name/url. then tulis nama dan/atau letak link blog korang dan publish comment :)
annonymous juga digalakkan memberi komen :P

Related Posts with Thumbnails