Pesanan Penaja

Friday, December 28, 2012

Pendaftaran Rebat Smartphone RM200 Mulai Tahun Depan


NEWLY UPDATED 04.02.2013

    Assalamualaikum dan salam sejahtera.. Hmm.. dah setahun lebih aku tak update entri kt blog ni, kali terakhir 28 November 2011... Terasa rindu kat teman2 blogger yg lain yg kini masih aktif update entri... Kekangan masa menyebabkan aku tidak mampu meluangkan masa update entri, tapi masih rajin menjejak blog2 walaupun sekadar membacanya... Kali ni aku nak inform pasal pendaftaran rebat smartphone sebanyak RM200 mulai 1 Januari 2013 dalam Pakej Komunikasi Belia.

    Sebagaimana yg kita tahu, bajet 2013 yg diumumkan oleh PM DS Najib Tun Abdul Razak telah membawa berita gembira kepada 1.5 juta belia termasuklah pengumuman rebat RM200 untuk pembelian telefon pintar. Kali ini di laman web SKMM memberitahu syarat2 untuk membolehkan kita menebus rebat pembelian smartphone ini:
Related Posts with Thumbnails