Pesanan Penaja

Monday, November 28, 2011

Apabila Tuntutan Aurat Pemain Bola Sepak Dipandang Sepi...


     Perhh! Meriah betol la bila ada perlawanan bola sepak antara Malaysia dengan negara luar seperti Piala Suzuki AFF 2010, Sukan Sea Indonesia 2011 serta yang terbaru perlawanan kelayakan olimpik antara Malaysia dengan Bahrain yang berkesudahan Malaysia tewas mengejut 2-3 walaupun pada waktu awalnya Malaysia lead 2-0... tetapi dalam 6 minit je Bahrain dapat sumbat 3 gol! ape nak jadi? what the huh??? xpenah dalam sejarah kot jadi camni! :(

Wednesday, November 2, 2011

3 CERITA DALAM 1 ENTRI: HARI JADI, PANTUN dan KISAH KECEWA DI PAWAGAM..

      Assalamualaikum dan Salam 1Malaysia kepada semua pembaca blog Nas Letters nih... EH.. sejak bila aku dapat Piala ni? hahaa.. takde lah.. ni cuma piala kawan aku je. Entri ni sebenarnya di atas permintaan roomate aku, Safwan yang nak abadikan kenangannya di dalam blog sekurang2nya dalam blog ni...  Last2 aku tulis 3 cerita dalam satu entri... sebab banyak entri yang tak dapat update sebab kekangan masa :)
Related Posts with Thumbnails