Pesanan Penaja

Wednesday, August 17, 2011

Wordless Wednesday #1 Smartphone Memang Smart Bila..



+


=

?


P/s- 1st time buat wordless wednesday... mengidam Samsung Galaxy s.. errr

27 comments:

  1. memang smart lah. huyohhh

    samsung galaxy? cepat la rembat. =p

    ReplyDelete
  2. beli je la...kje kan..?? huhuhu
    *ble nk blnje aku buka ni..??

    ReplyDelete
  3. aku pun ngidam samsung galaxy jugek T__T

    ReplyDelete
  4. tak larat nak kejar technology ni..abis je duit..biasa2 sudah..hahahaha samsung galaxy mmg best :D

    ReplyDelete
  5. @i am S!L4H.. nak rembat tapi masalahnya kompius pulak ngan samsung galaxy sl.. hu3

    ReplyDelete
  6. @[k]o{q}i[n] dulu keje la..part time..skank menganggur balik...tunggu bukak sem baru :P

    ReplyDelete
  7. @ABU mmg xlarat nak kejo.. erk...ko memiliki samsung galaxy ke?

    ReplyDelete
  8. smung galaxy???wooo!!!beli2 jgn ta beli :P

    ReplyDelete
  9. tunggu samsung galaxy r..lagi best :P

    ReplyDelete
  10. aku esok nak beli la
    ohoohooho

    ReplyDelete
  11. @yaya | mohd ntah la terjual lagi ke x... yang model SL je yg aku nampak

    ReplyDelete
  12. @Hansseyes esok ko nak beli? leh caye ke nih :P

    ReplyDelete
  13. Bro kalau hendak Tablet PC yang harganya berpatutan saya cadang cari Huawei Ideos S7(bukan model slim) harga baru RM800.

    ReplyDelete
  14. mmg nak guna smart phone.. tp tggu r dulu, byk benda lebih penting nak habiskan duit nih~ hehehe..

    ReplyDelete
  15. kalau dah sume function ada, mmg smartlah fon itu~

    samsung galaxy s...

    wow!

    eh, 16gb tu. complete set. angkat nas, angkat, jgn ngidam lama2.

    ReplyDelete
  16. bro,, angkat samsung galaxy s 2 terus..hehhe

    ReplyDelete
  17. samsung galaxy mahal ar now.aduh!!!

    ReplyDelete
  18. nanti bergaya abes la kau nas time pegi kuliah. hahahah

    ReplyDelete
  19. @akubiomed murah gak..cuma ia xberjenama sgt n aku sbnarnye xminat tablet! hu3

    ReplyDelete
  20. @SHaRKFiQ SSM amboi.. banyak bende penting gapa ni sampai tertangguh hajat nak beli smartphone? hehehe
    nak kawen? :P

    ReplyDelete
  21. @Faaizz d. Zul tak... ini saje je.. bukan samsung galaxy s..tp galaxy s 2...
    yang 16GB tu skadar hiasan :P

    ReplyDelete
  22. @iman Haikal nak angkat tapi xde duit.. angkat pon kene berwang :P

    ReplyDelete
  23. @lizzyess.. mahal.. maybe just samsung galaxy sl kot

    ReplyDelete
  24. @RIANharap2 xjadi riak la pasni.. heee

    ReplyDelete
  25. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
    أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
    ”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
    firestartingautomobil.blogspot.com
    bukandoktorveterinar.blogspot.com
    ~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
    Jom Terjah entry terbaru ??
    tip tayar motorsikal pancit

    Maaf dah lama aku tak ziarah blog ko lahhh... Maaf lah yerrrr...
    sekarang semua benda dah makin canggih beb... aku dah ketinggalan jauh

    ReplyDelete

Thx sebab komen entri.. bagi mereka yang dari wordpress atau reader yang tidak mempunyai blog,boleh komen dengan klik pada name/url. then tulis nama dan/atau letak link blog korang dan publish comment :)
annonymous juga digalakkan memberi komen :P

Related Posts with Thumbnails